Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. A másik topikban már feltettem a kérdést, de azt zárták.
Egy igen érdekes problémával találtam szemben magamat.
Új 16GB Lenovo pendrive az usa-ban vásárolva. Kint kibont, bedug, laptopon vista felismeri, képek rámásolva, visszaolvasás rendben.
Hazajövetel után viszont nem lehet leszedni az adatokat. A könyvtárszerkezet látszik, viszont valami megsérülhetett mert a fájlok többszörösen "vannak rajta" és majdnem mind hibás. (Összesen kb 30 kép nézhető a több ezerből.) Ezen kívül a könyvtárak is többször vannak meg egymás alatt. Összességében 500GB körülinek látszik a pendrive, ami ugye lehetetlen.
A két alkalom között nem volt gépben, a pendrive kupakja végig rajta, külsérelmi nyom nincs.
Azóta több gépen, több különböző oprendszerrel megnéztem, de mindenhol ugyanaz a probléma.
A fő probléma nem az, hogy esetleg ki kell kukázni az új pendrive-ot, hanem az hogy a képek tőlem több mint 10'000km-re vannak és akkora a kérdéses mennyiség, hogy email-ben ugye nem megoldható.
Mivel a korábbi kérdésemre nem jött semmi válasz, ránéztem adatmentő programokkal is és sikerült kb 200 képet visszahozni a több ezerből, a többivel nem tudtak mit kezdeni, mert értelmetlen karakterlánc volt még a fájlok nevei is.
Valakinek valami ötlet? Egyáltalán hogy és mi sérülhetett meg, ha nem volt gépben?
Így néz ki: kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest