Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van 2 db 256GB-os Sony pendrive, amit meg kellene formázni NTFS-re. először linux alatt próbáltam, fdiskkel, vagy gparteddel megcsináltam rajta a partíciót, majd mkfs.ntfs-sel formáztam. kiírta, hogy rendben van minden. mikor megpróbáltam mountolni, a köv. hiba fogadott:
kipróbáltam az chkdsk /f e: parancsot is, ott először azt mondta, hogy nincs elég hely a javításra. aztán még 2x lefuttattam, utána már azt írta, hogy nem súlyos hiba javítása egy fájlban, majd ki is lépett. próbáltam újraformázni, sima wines formázással, a végén közölte, hogy nem tudja befejezni. leszedtem a hp formázóprogramját, amit itt is, és más fórumokon is ajánlottak. a végén az is kiírta, hogy nem sikerült.
a pendrive elvileg valóban 256GB-os, linux alatt badblocks-szal ellenőriztem írás-olvasásos módban, nem volt rajta hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 240GB Sata SSD
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest