- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
biker
nagyúr
majdnem igazad van.
pontosan ha a proci hőleadása W-ban megegyezik a peltier hőelvonásával W-ban, akkor a proci 25°cos marad, mert nem tud melegedni, ha nagyobb, hűlhet, ha kisebb, meleg marad. -
biker
nagyúr
van egy eladó 4x4cm-es 4mm magas peltier-m. 8.5V 4.2A max, kb 25W netto hűtőteljesítmény.
féléves, nem sokat volt nyúzva, mert csak kísérlet céljából lett véve, folyadékhűtésre.
4000.- -
biker
nagyúr
még azt nem értem, ha 20000.-et ráköltesz,akkor miért nem veszel belőle jobb procit?
az is kijönne +20000.-ből, és még attól sem kellene félned, hogy mi van ha elvízkövesedik a rendszer, vagy esetleg szétfolyik a víz. -
biker
nagyúr
www.datapress.hu, illetve a conrad shop-ban
ha rám hallgatsz, nem foglalkozol a tuningnetes ordasi gáborral, hacsak nem akarod magad felcseszni agyilag!!!
én megkérdeztem e-mailben töle 2 dolgot, egyet az i845-ös alaplapommal, egyet a peltier telepekkel, mert hűtőládát terveztem, ami kicsi teljesítményű volt. válasz: a peltier egy nagyon ravasz elem, ami bonyolult, válasz2: az i845 egy kalap szar, minek vettél ilyet.
ha ilyen válaszokra vágysz, akkor keresdd nyugodtan. ha normálisra, akkor keress mást!
Aktív témák
Hirdetés
- MO-RA3 4x180 Lt White radiátor eladó
- AMD Wraith Prism hűtő
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest