- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Okuma LongBow 60-65 vasarolnek ! Akinek volna elado kerem jelezze . Vagy hasonlo kateg is erdekel !
-
newwave0507
aktív tag
Janoska26 , jó lett a 3D proi ?
-
newwave0507
aktív tag
Z97 , intel i7 4770 , 8 gb corsair , 650 FSP , hyperx ssd , ilyesmik vannak benne . Ha minden igaz
-
newwave0507
aktív tag
1 TB WD Caviar 10k , holnap átvehető pécsett !
-
newwave0507
aktív tag
WD Caviar 1 Tera, 10k . 160 GB Samsung 3,5 k
-
newwave0507
aktív tag
Daewoo Lanosból hogy jön ki a fejtámla elöl , tudja valaki ?
sehogysem sikerül kiszedni :/
-
newwave0507
aktív tag
Western Digital Caviar 100/100 10k .
SAMSUNG 160 GB 100/100 . 3.5k.
A kettő együtt 13k!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Van itt esetleg olyas valaki , aki régóta Travianozik ?
Ha igen kérem írjon egy PM-et , köszönöm szépen !
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #63198 üzenetére
Illetve DELL U2713HM eladó még mindig
.
-
newwave0507
aktív tag
1TB western digital caviar 100/100 . 10k . 1 hét probagar .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Kingston SV300 SSD eladó , 17 nap működési idővel , 100/100 . 13.990.- . Alkudni nem ér ! Merlinbe garis , csak nem találom sajnos a munkalapot
. Én is adok 1 hét próbagarit . Telefonon vagy priviben elérhető vagyok .
-
newwave0507
aktív tag
DELL U2713HM . 1 hónapos , 1 év Dell garancia . Se karc , se kopás semmi . OEM !
135.000.-
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #63026 üzenetére
Vegyél egy Hummert az nagy autó , meg autókázzál 160al a kanyarokban magyarországon főleg , akkor majd rájösz mi a képzavar ..
-
newwave0507
aktív tag
válasz
fudi2002 #63019 üzenetére
Ha van esélyed ezek közül vásárolni egyet , akkor jó neked
. Ezekkel elhiszem hogy lehet autókázni kanyarokban 160al , csak nem itt M.O-n . Itt profi autóval is elég a 140-150 egyenes utakon is
.
Ja hát igen , meg akkor szervizeljed őket .. bár ha megvenni megtudod.. akkor biztos tudod szervizelni is
.
Hát igen .. kinek a pap , kinek a paplan .. mondják erre. Itt valakinek egy Megane nem autó , én meg örültem neki hogy vehettem saját autót
.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
fudi2002 #63017 üzenetére
Nem vezettem még nagy autót ?
. Rendben .. akkor neked van igazad..
. Ezzel azt szerettem volna elmondani , hogy lehetséges , sőt.. biztos hogy be lehet venni .. egy nagyobb autóval , már a mi Renault Megane típusú autónkal is nagy esély van rá nagyobb sebességnél is , mivel alacsony , széles autó . De köszi nem .. Aki 160al szedi a kanyarokat , annak annyi esze is van .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
fudi2002 #63003 üzenetére
Ez csak 4. Sebesség volt, és még ment volna 4ben is . Nem vadállat .. De megy rendesen , ennyi
. Megteszi másik autó is , csak nem mindegy mennyi idő alatt . Nem mondtam hogy egy Ferrari , de tényleg tud menni rendesen . Kanyarban 160 ... Semmilyen autóval nem próbálnám ki .. Bár függ a kanyar mérete
. De én biztos nem .. Annyit nem ér az egész .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Dluinet #62989 üzenetére
Az tuti , megy mint a fene . Erőlködött már nekem 75 LE-s Vectra , de 200 méteren kapott vagy 170 métert az biztos
Lehet butaság amit írok , de szerintem azért is ilyen jó , mert nincsen tele rakva szabályzással , mint az újabb verdák . Én épp most csinálgatom az én Lanosom , majd töltök fel képet később ha kész lesz
. Megmondom őszintén egyszer ellőttem neki , 4ben 160 körülre , de a mutató nem akadt meg sehol sem . Aztán jobbnak tartottam fékezni
. Nem tudom mi lehet a valós vége , de megmondom őszintén nem is szeretném kipróbálni . Én attól fogva kezdtem el ilyen autót keresni , amióta Exian még régen ajánlotta nekem a Lanosát , csak közben még sem lett eladó akkoriban . Régen egy ismerősöm is ilyent hajtott , 1.5 motorral, 82 LEvel , abban a verdában ültem sokat . Már az nagyon ment . Enyémben 148.230 körül van , 142.000 vettem . Eszem ágában sem lenne eladni , amíg lehet addig hajtani fogom , ez 100%
. Én pont az egyik gimis tanáromtól vettem , alig használták , gyári szőnyegtől ,a rádióig minden megvan benne. Hétvégente gurultak vele Barcs - Vízvár között , és ennyi
. És igen.. nem mindegy , hogy 50.000 forintból komplett szervizt elintéztem . A fogyasztása is nagyon jó nekem , kint körülbelül 6,5 - 7 liter, valósan . De Exian is így van vele , ha jól emlékszem
. Városban ott már tud enni azért , ezt kétségen kívüli
. 8-9 tuti .
Én azt tudom mondani , hogy aki ilyent vásárol , és nem egy lelakott példányt vesz , az 100%ban jól jár vele . Bárhova el lehet vele menni , kényelmes , kellően dinamikus , és árban is megfelelő !
(#62992) Fudi2002
Nyugodtan beleültetnélek
Kétség nélkül .. , nem egy barátom lepődött meg , azért mert régi , egyéb más , iszonyatosan megy , ezt a kicsi kasznit szét szakítja szinte
. Persze úgy is lefogják szólni.. hogy ugyan már..meg egyéb más .. Ki lehet próbálni .., mai autók mellé is simán odaállok vele , és egyáltalán nem túlzok .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #62908 üzenetére
Van egy tippem , szerintem a remote szállal lesz a probléma..
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Az autómban a mélyládám most épp olyant csinál , hogy elmegy a hang , majd visszajön . Az erősítő test kábele nem túl precízen van megoldva, az lehet a bajj.. ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Remélem lesz itt hozzáértő . Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy bent az autómban egy erősítő , mélyláda páros . Minden oké volt , majd megyek ki az autóhoz , indítom .. és nem szól a láda.. , lesülni nem sült le .. multkor is csinált ilyent , csak akkor szét lett húzva , és vissza.. és oké volt . De én nem vagyok hozzáértő így nagyon ezt nem merem megjátszani . Meg tudná nekem valaki mondani hogy ez miért van ?
Előre is köszönöm !
-
newwave0507
aktív tag
Nálunk itt Barcson tele volt a takarék d.u , 1.000.000 felett nem tudtak pénzt kiadni . Nem akarok elkeseríteni senkit sem , de akinek bent maradt a pénze ... No comment .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
OrangeBud #62729 üzenetére
Na.. most beszéltem apuval .. , a Szabó " Suca " László aki esetleg foglalkozik ilyennel , hogy ért is hozzá . ., Munkácsy utcában lakik . Ha esetleg vele tudnál beszélni , ha beszélsz vele , mond nyugodtan hogy mi ajánlottuk . Mást nem nagyon tudunk aki kis haszonhoz értene úgy igazán.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
OrangeBud #62722 üzenetére
Vasárnap sajna nem nagyon
. Hol van az autó, vagy kié pontosan , megtudod mondani ? Megpróbálok utánajárni !
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását , sokat segítettetek , tényleg.. abban maradtam , hogy van egy szelíd kis hangcucc a kocsimban , ami nekem bőven elég , nem az autórombolóra kell gondolni
, + megveszem most a felnit , és gumit . És itt annyiban marad a történet ... , maximum a KM óránál egy égőcserét akartam még .
-
newwave0507
aktív tag
Egy picit vissza szeretnék térni erre a tuning témára , hogy nekem mi a véleményem róla .
Szerintem az a " gáz " , amikor a nagyképű fenegyerek ( tisztelet a kivételnek ) , a 42 éves szarrá rohadt Astrával , vagy Kadettal rohangászik sportdobbal , meg valami csúcs spoilerrel , egyéb külső tuningal . Vagy pedig a jó féle romamertszi
, ha kell , ha nem ültetve van , mert le van lakva , rohad , minden baja van , de még is az a király.. na ez gáz szerintem .
A lanosokról pedig így annyit mondanék , hogy ültem jó pár autóban itt ahol lakom , kisebb kategek , egyikért sem adnám oda a Lanosomat . Hétvégén pöccintették be annyira , hogy elmenjenek vele Barcs - Vízvár távra . 142.000 kiló méterrel vettem , és tudtam végig hogy kié volt a kis verda . Gyári Daewoo Rádió , szőnyegek , egyéb más . Nézegetem neten is , és szerintem találni elég jó " szerény " tuningal rendelkező Lanosokat . Ez a kategória , - szerintem nem ár függő - eléri azt a szintet , hogy nagyon pöpec verdát lehessen belőle csinálni .
Tehát , ha ezekből az autókból " vicc " csinálni alap tuning autót , akkor nem értem hogy egy tigra , calibra , corsa , stb , miért érdemlik ki paródia nélkül ? Például a maga 1.6 16V 106 LEs kis motorjával , nem egy autót lehet vele ott hagyni , lehet az újabb fajta is , és szégyenkezni sem kell vele dombokon , vagy bárhol máshol .
Nekem ez a véleményem .. , ennyiből minden " tuning " autó lehetne vicc , nem az számít hogy hány éves .. , szerintem ... a 2015 modelljei is lesznek idősek , akkor már azok sem érdemlik ki ? .. , Egy autó mindig is autó maradhat , ha a gazdája megfelelően kezeli .
pl . ez , vagy ez . Jobban megnézik akik bírják az ilyen dolgokat , mint egy újabb menő járgányt
-
newwave0507
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne , hogy ismertek esetleg olyan úri embert aki foglalkozik lökhárító/küszöb falazással ? A Lanosomat szeretném egy kicsit formálni .
Ez az elképzelés nagyjából .
Köszönöm előre is.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
hattrickuser #62693 üzenetére
Én a nagy tesót használom , brutál jó -> Dell U2713M
-
newwave0507
aktív tag
Köszönöm a választ ! Valakinek esetleg elado hangcucca kocsiba ? Mélynyomó+erősítő . Nem túl drágán
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Üléshuzatot szeretnék az automba ( Daewoo Lanos ) . Hol tudok csináltatni vagy venni pécsen ?
Előre is köszönöm !
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek elado iphone tolto ? I4 .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Még mindíg eladó . BENQ GL2220HD , OEM verzióban . 20.000 HUF .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
eladó Benq G2220HD monitorom ! OEM , hibátlan állapot .
20.000 HUF
Érd privátban , vagy telefon .
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek tapasztalat , vélemény , élmény ? Joker című film , Jason Statham .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek tapasztalata Joker , vagy Blackhat filmekről ?
Köszi !
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Pécsen hol kapok olcsón jó irodai széket ? Ilyesmi van most , csak már érik neki a csere. Köszi a segítséget előre is !
-
newwave0507
aktív tag
válasz
yerico #62008 üzenetére
Jártunk mi is eléggé necces helyzetben . Barátnőmmel vásároltunk kettő darab Ice Watch órát az Árkádban , lent volt egy üzlet , már sajnos a nevére nem emlékszem . Barátnőmnek szétment az óra belül , visszavittük , cserélték . Rá 1-2 hére , a bolt bezárt . Most ha 2 héttel később történik ez , akkor mi is foghattuk volna a fejünket , hogy hogyan intézzük el a garanciát . Sok vásárló választja a kevésbé megbízható helyeket , mínusz 1-2 ezer forintért . De nem feltétlenül éri meg . Mondjuk a Media Marktról meg annyi a véleményem , hogy azok az árak , amiket Ők kínálnak .. no comment .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
szkorhetz #62011 üzenetére
Hallottam olyanokat , hogy kb 1000 forintal olcsóbban akarják adni a dolgokat , így megvetve a vevőket
. Sok ázott csomagolás , egyéb más . Itt valakinek sikerült találnia " kincset " ?
Budaörsi ismerősöm mondta , hogy az ottani Baumaxban semmi normális ajánlat nem volt , a jó dolgokat pedig bezsebelték
.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Jaytech 800 végfokom befuccsolt , valamiért az egyik fele nem szól , a venti is megadta magát . Az egyik fele csak pirosan villog , de nincs hang . Valaki tudna ajánlani szerelőt , vagy valami megbízható helyet ? Nem szeretnék sok pénzt költeni rá .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Intel G1620 Socket 1155 eladó . 7-8k között szeretnék érte kapni 2016 év végéig gari .
OEM, csak a műanyag tasak van meg hozzá .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincsen meg a Hold 'em cash game I-II kötet ? Bérbe , vagy kölcsönbe , vagy meg is vásárolnám !
-
newwave0507
aktív tag
Exian kérlek küld el a számod privátba ! vinném anyu laptopját , köszönöm !
-
newwave0507
aktív tag
válasz
PRDZsolesz #61883 üzenetére
Köszönöm szépen !
-
newwave0507
aktív tag
Tudnátok javasolni jó Póker könyvet ? Amiből jól meglehet tanulni az alapokat .. Tudom hogy a gyakorlat hozza ki magából az eredményt .. De biztosan segít egy jó könyv .
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Így estére megosztanék veletek egy jó kis történetet , ami tegnap este történt itt a szomszédunkban
.
Tegnap megérkeztem Pécsről , hoztam a frissen vásárolt hardvereket is , nos hát gondoltam az ablakom előtt - természetesen a szobámban - volt a hangfalam , azon majd szerelek egyet , minden szépen ráfér .
Mellettünk ilyen társas " családi " ház féleség van , lakik egy c. néni , mellettük még egy magyar család . Nos hát , a c. néni fia , összejött a magyar család leányával , gyerekük is lett stb stb , majd összevesztek , és ittas , szerintem drogos állapotban a srác ideszokott járni a leányzóhoz parádézni
.
Tegnap, este 6tól , egésszen 9-10 óráig azt hallgattam , hogy a srác ordít az apósának , hogy gyere ki te szem*t most meg**** .. , a legocsmányabb szavakat használta , nem szeretném leírni
. Félmeztelenül rohangált itt az ablak előtt , és kiabált oda vissza az apósnak
. Erre 10 óra körül, csend van.., na mondom végre hazament . Erre mentem barátnőmért este , nézek jobbra , két rendőrautó , az egyik rendőr úgy vizsgálta a srácot , hogy azzal a jó "gyenge" kis zseblámpával, tudjátok ami keresztül világít egy egész erdőt , 10 cmről a szemébe világít
. Na , mire jöttünk hazafelé , elvitték a srácot .
- Hozzátenném , hogy múltkor a srác csaja , meg a csajának a tesója, ketten elverték ezt a srácot -
.-
Nos , hát a tegnapi szerelés ilyen aláfestéssel zajlott
Barcsi élet
-
newwave0507
aktív tag
Tényleg !
Eladó egy Intel G1620 , hibátlan működéssel , csere miatt ! - igény szerint gyári hűtővel - OEM , csak a kicsi tasak van meg .
2016.10 hóig garis
-
newwave0507
aktív tag
válasz
torma1981 #61684 üzenetére
Én vásároltam bele egy SSD-t , az i3as felszereltségűhöz , iszonyatosan jó volt .. de komolyan . Játszani bármikor , bármennyit tudtam vele . - tudom neked ez most nem szempont - Nagyon halk volt , kellően hűvös , kézre állt rajta minden , azt bánom nagyon hogy elcseréltem arra a *$#& Dellre . No de mindegy , most már a jó kis asztalit űzöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest