- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz
HoldChore #54100 üzenetére
Én is erősen gondolkodtam rajta, hogy egyet megkockáztatok és mivel az volt írva, hogy még 3 napig él gondoltam megvárom kinek-mit jeleznek vissza, erre másnap délután már nem élt a dolog.
A "sors eldöntötte" Én lecsúsztam róla és remélem, hogy nem jársz pórul és megkapod őket.
MÁS:
Esetleg nincs valakinek nem működő, vagy bármilyen okból hibás CORE2DUO-ja véletlenül? -
blaca83
őstag
válasz
Silencer83 #53754 üzenetére
Nvidia oldalon a középkategória felsőben a Gtx 760 lenne most jó választás Ár/Érték arányban, de ahhoz kicsit hozzá kellene még tenned.
Vagy kis kompromisszumokkal az AMD oldalon a 270X most jó választás lehet.
-
-
blaca83
őstag
válasz
Sir Riccio #53681 üzenetére
Ma ott vacsoráztunk és tényleg jó.
-
blaca83
őstag
Van valakinek rokona Egerben? Megy mostanában oda-vissza esetleg?
-
-
blaca83
őstag
Továbbra is keresek AMD 7870 tulajdonost, aki hajlandó segíteni egy kicsit egy teszt idejéig!
-
blaca83
őstag
Egy tesztelés erejéig szükségem lenne egy AMD 7870-re, hogy meglássuk mit tudnak a meglévővel CF-ben.
Aki tudna segíteni, akar egy kicsit tesztelgetni legyen szíves írjon...
-
blaca83
őstag
Battlefield sorozattal játszik valaki?
A BF4-et több magyar klánnal együtt rendeljük és olcsóbb mint bárhol.
Akit érdekel az írjon rám. -
blaca83
őstag
Pár hete, illetve 1-2 hónapja szóba került a részemről, hogy hová érdemes vinni az autót egy komolyabb-teljes takarításra....
Ha jól emlékszem a KIKA parkolóban lévőt ajánlotta valaki.
Most lett aktuálisabb és sürgősebb a dolog úgyhogy ha van tuti tippetek akkor osszátok meg légyszi.
UI:
Nyílott valami hely a Légszeszgyár utca végén ahol kivezet a Tüskésréti úti elkerülőre.
Arról van valakinek infója? -
blaca83
őstag
válasz
zsolt19900 #53033 üzenetére
Szerintem azzal járnál a legjobban, ha úgy varratnád a bőrdzsekit, mert úgy jössz ki a legolcsóbban és a legjobb minőségben.
-
blaca83
őstag
Egy Sony dsc w50 típusú fényképező érdekel esetleg valakit?
CarlZeiss optika, 6 MP..stb
Aprópénzért odaadom.
-
blaca83
őstag
Megint felreppentek az autós dolgok.
Érdekel esetleg valakit:
- 4 db Vadi Új Alessio Spider alufelni 16 "-os méretben.???-7,5 X 16
-4 X 114,3
- ET 42 -
blaca83
őstag
Igen az ár egyből eldönti a kérdést, mert ha "kintről" ugyanúgy olcsóbb akkor marad az a vonal.
Viszont Én azért örültem meg Neki, mert reménykedtem benne, hogy az árak kb: ugyan azok és így kicsit gyorsabb is lenne a dolog országon belül és akinek van esetleg éves ruha elszámolása az kapna végre számlát is róla, a jó árak mellé.
-
blaca83
őstag
válasz
omikron23 #52475 üzenetére
Te is aztán folyamatosan váltogatod a dolgokat...
Én már ráuntam, ill. rájöttem hogy semmi értelme és már kicsit szerényebben adom elő mint régen.
Nincs OC-zás csak finoman maximum és a szériákat sem váltogatom már sűrűn csak ha tényleg lesz igazán értelme, nem csak papíron hoz a teszt pár ponttal vagy Fps-sel többet.
-
blaca83
őstag
válasz
Smoker84 #52212 üzenetére
Nagyon aranyosak...!
Egy időben nálam is nagy kedvenc volt a Bordeuxi.
(#52214) Exian:
Kb: 1.5 évig használtam SPURI-t és azt jónak is találtam, de annyit azért nem tesz hozzá az állagmegóváshoz és a fogyasztás csökkentéshez sem, hogy havonta vásároljak belőle.A 2. áremelése után többet nem vettem belőle.
(#52223) CPT.Pirk
-
blaca83
őstag
válasz
Sir Riccio #52210 üzenetére
Szerintem nyugodtan tankolhatsz a "kis-állomáson" az autóklubnál mert Pécsen a legolcsóbbak és a minőséggel kapcsolatban sem hallottam és nem is tapasztaltam még negatívumot.
@(#52205) rnrn:
Köszi, megkérdezem..! -
blaca83
őstag
Erre esetleg még ötlet, hozzászólás?
[link] -
blaca83
őstag
Hiába a sok teszt meg a leírások és a magyarázat, úgysem hiszi el...
@nesa :
Mindenki a saját hibájából tanul és tényleg nem is kívánok még véletlenül sem senkinek rosszat, DE nehogy egyszer az "igazságügyi szakértő mondja ki", hogy nyári gumival megálltál volna.!!!Akkor már késő!
-
blaca83
őstag
válasz
Dluinet #52157 üzenetére
Azt hallottam Én is a Nokian-ról, hogy az árához képest jó minőség, de kicsit hangos..!
Ha jól emlékszem az elmúlt években a Continental WinterContact szériája szerepelt nagyon jól, de ár/érték arányban nem tudom megéri-e az árát illetve, hogy mennyivel drágább a többinél.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tudtok Pécsen jó helyet ahol kompletten kipucolják az autót és árban valamint munkában is korrektek?
Teljes belső takarításra lenne szükség mert hiába porszívózom, az üléskárpitot nem tudom rendbe rakni normálisan egyedül.
Köszi
-
-
blaca83
őstag
válasz
Dluinet #51840 üzenetére
Az ész nélküli és pénzpocsékoló tuningból már Én is, szintén "30-as fejjel"....
@hcl
Köszi, de úgy néz ki megvannak amik hiányoznak.
Általában ezekkel az őskövületekkel nem nagyon van szerencsém a gyári oldalakon, pedig azzal szoktam kezdeni, de ahoz képest, hogy egy ilyen "szutyok fuji" egész sok dolog megvan még hozzá.@Exian:
Mire kellene, ha nem titok???
Sajnos most Nekem sincs, de érdekelne, hogy mit lehet vele kezdeni.
Egyébként szerintem szinte bármelyik autószerelőnél, vagy szervízben szívesen adnának Neked ennyit. -
blaca83
őstag
válasz
0xmilan #51833 üzenetére
Köszi,ha nem jutok dűlőre akkor elkérem de úgy néz ki menni fog..
Amit meg linkeltél azt láttam és csak egy a "kamu programok" közül.
Tényleges drivert nem tartalmaznak, csak ha letöltöd és feltelepíted akkor aktivál egy "Scanner programot" ami a neten keresztöl megkeresi a teljesen kezdő felhasználók számára a nagyjából jó drivereket, DE cserébe mellé berakja magát egy csomó olyan helyre ahol semmi keresni valója nem lenne az adott programnak.
@Dluinet
Ha nem használsz semmilyen OC-t akkor tényleg leszűkül a kihasználhatóságának a lehetősége, de attól, hogy Te nem ismered annyira, vagy nem használod, attól ez még egy kiváló kis program. -
blaca83
őstag
válasz
Dluinet #51830 üzenetére
Igen létezik és ahogy "hcl" fórumtárs írja az Everest-nek az "utód programja"!
Kiváló kis fejlesztés, Én most is gyakran használom mivel van 64 bit-es változata is.
Nem csak a "chipset" kiolvasására, hanem a hőfokok figyelemmel kísérésére valamint terheléses tesztekre is lehet alkalmazni.
Próbáld ki, nagyon jó.
-
blaca83
őstag
Egyik barátomnak a régi laptopját "élesztgetem", megpróbálom visszahozni a teljes halálból hardveresen és szoftveresen is.
A hardveres részével és a Win telepítéssel sikerült végeznem, de drivereket elég nehezen kukázom össze hozzá a netről.
Ha valakinek van esetleg ehhez drivere Fujitsu Siemens Amilo 7620 drivere, az küldje át legyen szíves.
-
blaca83
őstag
Van egy 0 Km-es Vadi ÚJ Thermaltake Overseer RX-I Snow Edition házikó áron alul:
[link]Akit érdekel írjon privit!
-
blaca83
őstag
válasz
CSorBA #51678 üzenetére
A főbb látványosságokat már írták, de a Zsolnay Múzeumot és a Cella Septichora-t is érdemes megnézni, ha már a Székesegyház környékén jártok...!
Étkezésre, ha finomakat akarsz enni akkor a:
-Tettye Étterem
-Fregatt ÉtteremA sétálóutcában egyébként szinte bárhova beülhettek, nem nagyon tudtok melléfogni.
-
blaca83
őstag
Igen van, már régóta üzemel ott a parkoló melletti soron egy Budy-bolt!
-
blaca83
őstag
válasz
#16729600 #51620 üzenetére
A Trüffel-t Én is ajánlom mert tényleg jók viszont a Magda-val elszaladtak az árak és a minőséget is kicsit lejjebb adták.
Sajnos a Trüffel-t sem sokáig élvezzük ebben a formában, mert a jelenlegi tulajdonosa Angliába megy ha minden igaz és eladják...
Egyébként "esküvői torta" tekintetében viszont a Pécsváradi Zengő cukrászda "leveri" az összes pécsit látványban és ízben is.
[link]Ha már témánál vagyunk, fagyizót melyiket ajánlanátok most???
Nekem az "új Capri" a citrom utcában egy ideje a best of volt, de amióta felkapottak lettek megint fagyi gombóc mérete úgy zsugorodik össze!
@Kaics:
Én a HTC-t venném! -
-
blaca83
őstag
válasz
Janoska26 #51599 üzenetére
Mivel írtál autópálya és városi használattal is értéket azért írtam, hogy Átlagban talán ki lehet hozni a 7 litert de akkor finoman kell menni.
Azt nem mondta senki, hogy nem mondasz igazat....
De a kis motorral és teljesítménnyel valamint a nagy kasztnival a városi fogyasztásnak inkább 8-9 liter közötti értéknek kellene lennie a reálisnak és a 7 liter szinte kizárt.
Több oldalon is 9 litert írnak városra, de TI biztos eljártok vele 7 literrel....
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
Ha már autóvásárlás az egyik fő téma, érdekel valakit esetleg 4 db vadi új 0 Km-es, szép Alessio felni???
[link]Akit érdekel írjon privit.
-
blaca83
őstag
válasz
hattrickuser #51490 üzenetére
Nagyon korrektek és ha hűtőt akarsz venni akkor az náluk az egyik legolcsóbb!
-
blaca83
őstag
válasz
zsolt19900 #51343 üzenetére
Én a "kis-állomáson" az autóklub benzinkútján szoktam tankolni és még sosem volt gondom.
Régebben viszont az Agip kút benzinjével időnként volt problémám.
-
blaca83
őstag
válasz
Silenzio #51274 üzenetére
Milyen VGA-t keresel és mennyit szánnál a fejlesztésre???
@zsolt19900:
Munkavédelmi boltot pedig a Mártírok útján találsz....
(uránváros felé a Novro mellett kb: 20 méterre.)-Ha jól emlékszem közvetlen a Tappancs vévre keresztelt kisállat-kereskedés mellett van a munkavédelmi bolt.
-
blaca83
őstag
válasz
#TOTTI #51157 üzenetére
Részben igazad van de akkor is gusztustalan, hogy a határ mellett lakók inkább kimennek Szlovákiába-Romániába bármilyen ügyintézésre mert itthon lenyúzzák a bőrüket is.
Ha már az egyik legnagyobb magyar pénzintézetről beszélünk és a többszörös milliárdos "Csányi-Bácsiról" akkor Ő tényleg tehetne valamit az ország és a lakossága érdekében ha akarna.
De nem akar, csak a saját zsebét / zsebüket töltik.
A lakosságunk nagy része meg már lassan NEM csak hitelért, DE már a megélhetésért is külföldre megy!
@M_AND_Ms
Nem is véletlen, hogy lassan "mindenki elhúz itthonról"! -
-
blaca83
őstag
Mindenképpen ND-t vegyél az a jobb!!!
@sutszi: Akkor szerencséd van és elég szűk célcsoportba tartozhatsz mert az OTP az egyik legnagyobb "LEHÚZÓ" a sok lehetőség közül.
Szégyen, hogy az egyik legnagyobb Magyar Pénzintézet "tojik" a saját közössége fejére és ott húzza le ahol csak tudja.
@ Exian Sajnos magasan húzták meg a határt ebben igazad van.
Ettől eltekintve az Erste és a Citibank ajánlatai szerintem a legkedvezőbbek egyenlőre. -
blaca83
őstag
válasz
Bigemperor #50908 üzenetére
Köszi, hogy emlékeztettél rá...
-
blaca83
őstag
Sziasztok rég nem jártam a Pécsi fórumban!
Érdekelne esetleg valakit egy Thermaltake Overseer RX-I Snow Edition házikó?
1. [link]
2. [link]Egy barátomnak rendeltem, de elfelejtette lemérni az asztalát és mikor megjött kiderült, hogy magasabb. Ha tetszik valakinek és érdekli akko olcsóbban a piaci ár alatt oda tudom adni.
Valamint eladóvá vált egy Vadi Új Alessio Spider alufelni szett 16 "-os méretben...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest