- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
Kedves Fórumtársak !
Akik jártassak az autós témákban , hozzájuk fordulnék ezzel a kérdéssel / kéréssel .
Megvettem én kicsi első autómat , Daewoo Lanos 1.6 16v 106 LE SX változatát . Nem sok tapasztalatom van a benzines autók terén , ezért tenném fel a kérdést _
Milyen hangja is kéne hogy legyen a motornak ? Amit tudni kell , az autó előéletét tudom , nem volt sokat hajtva , sem széthajtva . 144 ezer kiló méter van benne. Az olajat nem eszi , karter stb nincsen .
Én úgy veszem észre , hogy picit dízelesebb hangja van . Itt egy kisebb méretű videóban készítettem egy rövid felvételt a telefonommal LINK , a videó minősége elég rossz , mivel még a fólia rajta van a telefonon , de a hang egészen jó minőségű !
Nos , amit még észrevettem , mutatnék 1-2 másik videót is .-->
Már ha meghallgatjuk ezt 4:20-4:50 között.. ,hallható hogy " csattog " a motor... , és látható hogy egy gyönyörű szép ÚJ állapotban lévő autó , nem sok kilóméterrel .
Vagy itt van ez --> , úgy látom mindegyiknek ilyen hangja van.
Exian kollégával tárgyaljuk a témát jelenleg
Felmerült hogy esetleg hidrotőke ? De kétlem hogy mindegyiknek hidrotőke problémája lenne . Pluszban felhívtam egy kaposvári illetékest, Ő azt mondta hogy a hidrotőke eléggé nagyon tud csattogni .
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat !
Üdvözlettel,
newwave0507 -
newwave0507
aktív tag
Valaki esetleg jártas a "FOREX"ben , ha esetleg volna ilyen , kérem szépen írjon egy pm-et , köszönöm szépen
-
newwave0507
aktív tag
Valaki tudna nekem segiteni , hogy hol talalnek pecsen noi kalocsai mintas biciklit jo aron ? Feher vagy kremszinu kellene . Baratnomnek szeretnem meglepetesnek karacsonyra.
Koszonom szepen elore is !
-
newwave0507
aktív tag
Iphone 5 volt a legutolsó , előtte iphone 4 , csak az i5re kellett volna költenem..aztán eladtam . Így most belevágtam egy ilyen telefonba , úgy voltam vele hogy csak iOS rendszer..de megmondom őszintén..idáig nagyon úgy vagyok vele hogy nagyon örülök hogy ezt választottam ! Tökéletes telefon szerintem. Pluszban Sony BlueTooth kihangosító jár hozzá, ami neten is a legolcsóbb helyen 13xxx forintnál keződik . Havernak Z1 compact van , az is nagyon szuper !
Üdv,
newwave0507 -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Az okostelókat ki kell sütni ? ( z3 compact )
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Letöltöttem a PES 2015öt Ncoreról , indítani szeretném , és behozza a steam oldalán a PESt .. , és a játék nem indul.. , crackeltem is ... minden egyéb . Valakinek valamilyen ötlete ? tapasztalata ?
Előre is köszi !
Üdv,
newwave0507 -
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok.
Digi netet szeretne beállítani a barátnőm a laptopján. Kapcsolatot kell létrehozni , felh. név jelszóval tud belépni. Valaki eltudná mondani a lépéseket ?
Köszönöm előre is!
-
newwave0507
aktív tag
Esetleg valakinek nincs Cooler Master V10-e , eladó ? Vagy Alpenföhn Brocken ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek eladó SSDje ?
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek ddr3 KIT eladó ? 4-8 gb . ( 2x2 , 2x4 )
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #60272 üzenetére
HERCULES is van
-
newwave0507
aktív tag
Halihó !
-
newwave0507
aktív tag
MSI + Fx 6300 eladó még mindíg !
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
kingmax hercules 3x2 GB 2200 mhz eladó !
-
newwave0507
aktív tag
cdd.dll-el kékhalálozok folyamat, ez mi ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
-
newwave0507
aktív tag
Még mindig Pécsen keresek 40-50 körül VGA-t !
-
newwave0507
aktív tag
Még mindig keresek 50k körüli VGA-t .
Üdv
-
newwave0507
aktív tag
Illetve ilyen is kapható --> ASUS HD 5870
19ért.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Valakinek 40ért az iPhone 5 ? Hírdetéseim között .
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Keresek erősebb VGAt pécsett , 40 k körül , valakinek ?
-
newwave0507
aktív tag
eladó !
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek nincsen olcsó fejegysége kocsiba ? USB-s
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Aki szeretné elviheti az iPhone 5t 50ért . Hírdetésem között.
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm annak aki felhívott telefonon !
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
iPhone 5 55.000 forint . Hirdetésem között .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne , ha mondjuk vásárolok egy autót . De még nem iratom át a nevemre , de az adásvételi megvan , akkor használhatom még attól a járművet ? mert elvileg amíg nincs névre át iratva , addig nem lehet kötni rá biztosítást nem ? vagy hogy van ez ?
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
A héten 64.990.- ért vihető az iPhone 5.
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Hát nem tudom..., még kiderül .. ,először is kellene egy megfelelő állapotú autó , amire azt mondom hogy ez oké . Aztán utána tudnék tovább gondolkozni . Oké , hogy most nézegetem a némileg olcsóbb árkategóriát , de bármiért nem adok pénzt . Ha annyira kell autó , itt a Megane , 2005ös . kombi ..bármi belefér , kényelmes , megy is , és a kanyarokba se félek belemenni , pluszban 4-4,5 litert eszik.
Csak itt most másról szól ez nekem , szeretnék egy sajátot , írtam is előbbiekben hogy miért . Ha annyira csak úgy kellene autó , akkor akár Golf 2 , Suzuki Swift , stb. De azért vannak igényeim , mint kinézetre , mint motorra , stb , és ha nem találok , akkor gyűjtök még és veszek egy Meganet , vagy Lagunát , vagy egy Alfát.
De mint írtam is , Lanos is tetszik .. most már , ahogy így szóba hoztad , hogy esetleg .. ,így megnézegettem , és oké . Kia Rio , Polo , stb . Szóval szeretnék autót , de nem minden áron
-
newwave0507
aktív tag
Volna 3,2 kg , eper ízzel , egyik barátommal vettük , de közben lett Jumbo is . Így ez eladásra kerül , értelem szerint fele nálam van. A zacsit eldobtuk .. , szóval vagy elhiszed , vagy nem hogy tényleg ez van benne
.
5000.- odaadom .
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Daewooból Lanos , talán Kalos-t amit néztem. Most találtam egy Lanost , tetszik is , ma utánna érdeklődőm + át lesz nézve , aztán kiderül .
Opeleket meglesem még ,illetve kiákat.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
freaghill #59535 üzenetére
Ja igen.. , csak közben gondolkoztam hogy mi merre , Exian kolléga felajánlotta a verdát , azóta megnézegettem őket jobban .. , végülis tetszenek , stb . Tőle szerettem volna megvenni , de úgy néz ki nem fog össze jönni , így most más felé kutakodom
Szigetváron is találtam egyet , igaz 86 lovas , de lehet abban is erő , így esztétikailag nagyon szép , motor stb nem tudom milyen lehet . 2000 évjárat.
-
newwave0507
aktív tag
Hahóó uraim !
300.000 forint környékén ? Daewoo Lanos?
-
newwave0507
aktív tag
És amúgy ilyen 300.000 környékén milyen autók jöhetnek szóba ?
-
newwave0507
aktív tag
Sztem Lanos is benyeli a 10et városban nem ?
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #59509 üzenetére
UI : Tettem fel képeket a telefonról -> HA hirdetésemben megtalálható .
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Nos , akkor még is csak eladó lett az i5öm T-Mobile 16 GB. Mellébeszélés nélkül szükség van egy komplett hátlap cserére , ami ebayról 8500 ft-ot környékez meg .
Kívülről eléggé sérült a telefon , felül a kameránál lévő takaró üveg leesett, ( meg van már rendelve az új ,de ha komplett back csere van, akkor az is hozzá tartozik . )
Ami látható felül a fekete rész , maga a telefon színe ilyen . Illetve a képernyő bal alsó sarkában , egy körülbelül 1 cmes nagyon vékony fehér csík van , de semmiben nem jelent gondot , és szinte nem is látszik , csak ha úgy van fordítva a telefon .
Kamera , hangszóró , stb stb minden tökéletes . Képernyő karcmentes , fóliás . 2 DB töltőt tudok hozzá adni . Egy gyári és egy utángyártott . + headset . + egy tok .69.990 .- HUF .
Ha valakit érdekel írjon ,
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Bwin , TippmixPro , tudnátok ajánlani megbízható netes fogadót ?
Köszönöm szépen.
-
newwave0507
aktív tag
.
-
newwave0507
aktív tag
Vitát keltettem ám
-
newwave0507
aktív tag
A puntoból a legtöbb 60 LE , az nem kevés neki ?
-
newwave0507
aktív tag
Ennyire rossz a Logan ?
próbáltam már , nem tűnt rosznak pedig.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Dluinet #59450 üzenetére
Őszintén szólva , van itthon egy Renault Megane 1.5 dCi , szerintem nagyon jó autó . Na de ez most mindegy is , a bökkenő ott van , hogy szüleim folyton dolgoznak vele . Barátnőmmel ha el szeretnék menni bárhova 2 napra is , eléggé lehetetlen a dolog .
Használat szempontjából körülbelül Pécs-Barcs , meg kirándulások néha néha . Illetve városban természetesen .
Nagyjából a Kia Rio típusú autó szintje érdekelne , Suzuki Swift ( régebbi ) nem nagyon . Nem azért mert bármi bajom lenne a Suzukival , illetve azt el felejtettem hozzá tenni , hogy első autó . De én használni is szeretném , nem állandóan szereltetni . Pluszban azért valami kinézete is legyen az autónak .. , ezért gondoltam ezekre az autókra
.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Mostanság milyen autót érdemes venni nagyjából 600.000 forint környékén ?
Amiket néztem : VW Póló ( javít a teló ) , Alpha Rómeo , Clio , Kia Rio .
-
newwave0507
aktív tag
Eladóvá vállt --> [Link] ASUS HD 5870 , gyönyörű szép állapot , dobozával , tuning nélkül.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Elvágtam az ujjam flexel , összevarták , majd kaptam Tetanus elleni szurit , ma pedig lázas lettem 38.5 . Ez az oltástól lehet ?
Előre is köszönöm.
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Sztornó.i5
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
iPhone 5 eladó , 2 db töltő , headset . Külső sérülésekkel , egy back csere kellene a telefonnak , mert eléggé kopott , stb .
75.000.- HUF
Csere erős VGAra érdekel , +Kp .
-
newwave0507
aktív tag
válasz
hattrickuser #59426 üzenetére
Sziasztok !
Valaki esetleg tud iPhone 5 backet jó áron ? Köszönöm előre is.
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Még mindíg LCD monitort keresek , illetve gépházat is 10 k környékén .
-
newwave0507
aktív tag
Keresek olcso de jo lcd monitort , akinek van dobjon egy privit legyen szives . 19" vagy afeletti erdekelne.
-
newwave0507
aktív tag
Lényeg a lényeg szerintem a mai világban nehéz kifogni jó használt autót . Ott verik át az embert ahol tudják .. Bár én ha vennék, szakszervíz 10.000 ftért átnézi .
-
newwave0507
aktív tag
Szóval .. , akkor . Úgy volt hogy nem a lakóhelyemen fogok dolgozni , ezért váltottam le a gépemet laptopra. Majd voltam jelentkezni itt , és talán ha szerencsém van fel vesznek dolgozni . Mivel szoktam játszani elég sokat barátaimmal , ezért nem kedvező számomra a laptop , ugyan ebben az árkategóriában kapok jóval erősebb PCt . Úgy gondolom mivel van rá még fél év garancia , következő munkanapos , ezért nem vet fel problémát senkiben sem az hogy esetleg zsákbamacska a dolog . Mindenki tudja hogy ez a széria elég "hőséges" . De mint a hirdetésben is szerepel , új az alaplap, a heatsink , és a processzor is . Szerintem sok mindent nem is lehetne kezdeni a dologgal
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Beírnám ide is , volna egy Dell n5110em , melegedett a gép , ezért kapott új alaplapot , heatsinket , és processzort is . Nos .. én a gépcserére számítottam , de úgy nézz ki meg fog oldódni a problémája a gépnek így már , ezért marad . Van rá még fél év garancia , doboza is megvan . Ő lenne az. Szeretném cserélni asztali PCre , ha valakinek megtetszik , jelezze
Köszönöm
Üdv,
Attila. -
newwave0507
aktív tag
Bear Grylls: Kiút a pók ólból
-
newwave0507
aktív tag
válasz
s7evcsenko #100 üzenetére
Sziasztok!
Dell n5110, 90 fok körül, vagy a felett elmegy a kép ,visszajön majd kiírja hogy a képnyerőillesztő nem válaszolt ,és elkezd lefelé esni a hő .. erre tud valaki megoldást ? Vagy azért megy el a kép mert levált az integrált kártyára ?
-
newwave0507
aktív tag
Még mindíg [link] 9.990.-
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Nokia Lumia 800 9.990 HUF
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne , hogy CO2-vel nehéz megtanulni hegeszteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest