Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
plaszy #37593 üzenetére
Akkor gondolom már nincs rá garancia. Szedd le a hátlapot áramtalanított állapotban, és nézd meg az alkatrészeket. Talán egy tápköri elkó robbant fel, de tuti lesz valami látható nyoma a dolognak. Kirobbant kondi látványos, kiégett olvadóbiztosító is, meg pl. fet, tranyók halála is látható szokott lenni és valszeg szaga is lesz a halott alkatrésznek.
Ha ilyen hétköznapi alkatrész adta be a kulcsot, az egyszerűen javítható. Ha valami más, akkor nem annyira, vagy semennyire.
Tegyél fel fényképet majd róla.
-
oPalRx7
aktív tag
bacsis féle Fülei alapján már szerveznek egyet Péteri-ben (Bp környéke), és most Szombathelyen. a Szombathelyi kommenek között láttam hogy nézzen körül a szombathelyiek topicjában, és akkor hogy 'há akkor van Pécsett is ilyen?
(#37598) Csepy:
jaja tudom
és azt is hogy nem egy kategória a kettő
Ennek ellenére ha nem lenne már Arc, akkor megvenném ezt a Blade-et. -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Gondom lenne. Tegnap este 10 után a Philips 42PFL7404H típusú LCD TV-nk pukkant egyet, és azóta se kép se hang. Az állapotjelző LED-je sem világít. Valami tipp, hogy mi lehet a gondja? Én tápra gyanakszom, bár lövésem sincs az elektonika ilyen teréhez. Az LCD kijelzőn semmilyen gond nem volt tapasztalható. Esetleg hol érdemes megnézetni, ahol nem horror áron dolgoznak?
THX!
-
Csepy
őstag
Megint van pár eladó mobil...mindegyik KÁRTYAFÜGGETLEN:
- Nokia 6500 classic... ezüst, új ház, új kijelző, teljesen felújított, 2 akku, töltő, füles, kézikönyv -->8k
- Nokia N73 ... fehér/ezüst/barna, új ház, teljesen felújított, fóliás, töltő -->9k
- Acer Liquid E S100 ... fekete, Android 2.3.7 (MIUI 1.10.21), Snapdragon (Q8250) proci, 3.5" kapacitív kijelző, 5MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 40k
- ZTE Blade... szürke, Android 2.3.7 (CM7.1), 3.5" kapacitív érintőkijelző, 710Mhz Qualcomm MSM7227 CPU 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 24k
Regards: Csepy
-
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Silencer83 #37584 üzenetére
bizony
általában csak hw részleg fele nézelődök, és most lanpartyhoz kapcsolva néztem hogy van-e helyi közösség
-
-
oPalRx7
aktív tag
üdv mindenkinek, erre még nem is jártam
(hiába, nagy ez a fórum
)
-
-
FuckeR19
senior tag
válasz
zsolt19900 #37579 üzenetére
feltehetted volna hamarabb is
3 hónapja vettem 1et
-
zsolt19900
őstag
2011.07.26 vásárolt, 1-2x hordott fekete napszemüveg, tokkal, minden eredetiségét igazoló iratával eladó
árra 25 ezerre gondoltunk, de alkuképes
privit írjatok
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Nálatok is szarakodik a mindigtv?
Az rtl klub és a tv2 nagyon ratyin jön be, ha egyáltalán bejön. Az m1, m2, duna, duna 2 jól bejön.
Valamit állítottak?
Jagi antennám van a tetőn, tv toronyra van rálátás. -
dunc
nagyúr
-
-
business pack külön szerződés a Postával, gondolom egy cég nevében adja fel, a cég meg leírja költségként.
Mateosz: Azt mondja csak a lakásán lehet átvenni személyesen, még Komlón a Pécsi útra sem hajlandó elvinni, meg sehova sem komlón.Annyira rugalmatlan, hogy attól szállt el az agyam. Inkább veszek a boltban újat, az rögtön a kezembe van.
-
Keresek 2Gb-os DDR2-8aa RAM-ot! Ismerősnek lesz, nem magamnak. Samsung modulok előnyben!
@Dluinet : Akkor egy idióta
Ha nem cég, akkor hol nem sz@rja le, hogyan adja fel?
-
-
-
-
válasz
Dluinet #37559 üzenetére
Nekem tegnap hozott vissza a posta egy k*rva nagy dobozt (nyomtatóval), hogy címzett ismeretlen. A vevő meg mondta, hogy minden nap kérdezte, nem jött-e valamije... Holnap feladom neki újra.
600Ft : Ja, de úgy csak 1700 lenne, amikor meg bemész a boltba, és 2500 alatt nincs...
-
-
-
válasz
valentinho #37552 üzenetére
Router
-
valentinho
senior tag
Illetve itthon a netet milyen eszközzel tudnám megosztani 2 gépre? Fogalmam sincs a hálózati dolgokról, a sima adsl modemnél komolyabb cuccal még nem volt dolgom
-
valentinho
senior tag
Sziasztok! Óccsó wifis modeme nincs valakinek elfekvőben? priviben kérném, ha lenne!
-
Nincs valakinek eladó Walkie Talkie-ja?
Gyereknek lesz. -
stuntmanmike
tag
Ha jól emlékszem van itt a topikban egy-két tv szakértő fórumtárs. Talán tudnak segíteni. Mennyiért lehet manapság eladni egy LG 26LX2RZE lcd tv-t?
-
agressiv
addikt
A hűtő au klasszikus pattogtató, amikor nálam benn volt pattogtatta rendszeresen az öreg beagot.
Megoldás: nincs. Esetleg a hűtő kapcsolójával párhuzamosan kötött pár száz nanós kondenzátor csökkenti a mértékét.
A trabant csak egy példa volt, hogy miért nem a hálózatból jön a tüske, de így sem esett le neki.
-
-
válasz
CPT.Pirk #37538 üzenetére
Ácsi....akkor most esetleg valakinek ötlete is van?
Eddig akkor:
1. hozzam haza a régi trabantom, kurjatsam le a kert végibe, mert az pattogtat, hátha akkor abbahagyja
2. szedjem szét a hűtőm, hogy az asszony fejbeverjen, mikor leolvadt a mirelit, mert összerakni nem tudnám (ez azt jelenti, nem tudom mi az az indítókondi és nem is szeretném megtudni, ha lehet)
3. kerítsem körbe a hűtőt vasbetonnal (az menni fog), hogy az asszony inkább azért verjen fejbe, hogy nem jut hozzá a jó kis mirelithez
4. árnyékoljam újra a hangfalat, pedig nekem az árnyékolás a napernyőt jelenti a fejem felett (és szintén nem szeretném megismerni az egyéb módjait)
Eddig ennyi, gondolom még jön újabb ötlet, mire megírom.
A fent írtak költői túlzások voltak, hogy rávilágítsak:
Esetleg van valakinek épkézláb ötlete? Mondjuk menj el a boltba, vedd meg eztmegazt, dugd be idemegoda és akkor jó lesz?
-
-
válasz
Dodder #37532 üzenetére
Ooooops...nem gondoltam vitagenerálásra.
Köszi a választ. Szerintem a hűtő az ami zavar legjobban. Az kapcsolgat kb. olyan időnként, ahogy pattan.
Trabantom nincs. Volt, kb. 12 éve elvitték a bontóba. Lehet, hogy ő bosszul valamit?
Mi az a zavarszűrős elosztó? Hol érdemes venni? 1 darab kéne, mert egy konnektorból megy a szgép és a hangfal.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dodder #37532 üzenetére
Azért nem hálózaton jön be, mert ezek a tüskék pl. kapcsoló átkapcsolásakor keletkező prell jelenség miatt létrejövő szikrák nyomán sugárzódnak ki.
Ha volt pl. olyan tollad, ami elkezdett villogni a mobiltelefonok adása miatt, azt is tudtad villogtatni a kapcsolók nyomkodásával.Amiket példának hoztál, ott a szénkefék forgórésszel való érintkezési felületénél kialakuló szikrák miatt játszódik le ugyanez.
hcl: ez nem ilyen egyértelmű. Inkább arra lehet visszavezetni, hogy mennyire bonyolult az adott erősítő előerősítő, hangszínszabályzó része, mekkora jelúton van esély zavar bejutására.
-
Dodder
tag
-
agressiv
addikt
válasz
Dodder #37529 üzenetére
Én modnom és így van, mivel én csináltam az erősítőmet és minden megvalósítható zavarszűrőt alkalmaztam és mégis zavarja, ráadásul az a tény is alátámasztja, hogy teljesen különálló áramkör is zavarja (trabant), szerinted akkor a hálózatról jön a tüske? 90%-ban az árnyékoláson múlik, amit nem egyszerű megoldani, főleg házi körülmények között.
-
agressiv
addikt
Nem túlfesz miatt pattan az erősítő, hanem maga a szikra hülyíti meg, még ha aksiról is menne, akkor is pattogna és sajnos semmit sem lehet tenni ellene. Erősítőnél javíthat, ha jobb minőségű kábellel van rákötve a jelforrásra, mert a kábel szedi össze a zajt, de ez lehet kasznin belüli kábel is. Egy kétütemi motor szikrája is gyakran belehallatszik az erősítőkbe.
-
Dodder
tag
Nagy teljesítményü fogyasztók mik vannak? Pl.? Az is lehet,hogy elektrosztatikus zavar. Nem lenne jó találgatni ki kell mérni,és felderíteni a hibát akkor könnyen orvosolható.Érdemes lehet zavarszűrő kondenzátort a berendezésben vagy Zavarszűrős elosztót alkalmazni a hálózatban mondjuk a pc elé beiktatni.
-
Valaki tud esetleg DVD-t?
-
válasz
Dodder #37520 üzenetére
Bocs. Kihasználnám a lehetőséget én is
A lakásban van pár fogyasztó, ami ha be és kikapcsol, akkor elég nagyot pattan a hangfal (bocs a szakszerűtlen kifejezésért). Gondolom a számítógépnek is jobb lenne ezt elkerülni. Van esetleg valami olyan lehetőség, amit bedugnék a konnektorba és megszüntetné ezeket a túlfeszeket (ha jól gondolom az)?
Minél olcsóbb lehetőség kéne, ha lehet. Köszönöm.
-
Bibby
addikt
Nincs köztetek villanyszerelő véletlenül?
-
Csepy
őstag
Megint van pár eladó mobil...mindegyik KÁRTYAFÜGGETLEN:
- Nokia 6500 classic... ezüst, új ház, új kijelző, teljesen felújított, 2 akku, töltő, füles, kézikönyv -->8k
- Nokia N73 ... fehér/ezüst/barna, új ház, teljesen felújított, fóliás, töltő -->10k
- Acer Liquid E S100 ... fekete, Android 2.3.7 (MIUI 1.10.21), Snapdragon (Q8250) proci, 3.5" kapacitív kijelző, 5MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 41k
- ZTE Blade... szürke, Android 2.3.7 (CM7.1), 3.5" kapacitív érintőkijelző, 710Mhz Qualcomm MSM7227 CPU 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 25k
Regards: Csepy
-
#TOTTI
őstag
válasz
Silencer83 #37516 üzenetére
Ha valakinek kell 500GB ( Samsung, WD, Hitachi )HDD esetleg 1TB ( WD ), nem igazán akarok meg tudok nyerészkedni, de ezek újak és ahogy nézem árban simán a használtakkal tudok vetélkedni. 500GB 20 alatt és vadonat új, pécsi garral.
-
Sir Riccio
addikt
Szükségem lenne 20db DVD-tok-ra. Tud valaki ebben segíteni?
-
Eladó
Tualatin félkonfig
Atom nagy és atom mocskos szódásszifon (csokiért)
Pannon SIM kártya (bontatlan, aktiválatlan)
Esetleg egy Canon BJC-2500... -
Macka
veterán
ELADÓ MOBILTELEFONT KERESEK
-
Ricardo
titán
Eladó Panasonic NV-GS11EG videókamera
-
aneda
senior tag
Van két eladó fölösleges Domino kártyám, 0Ft-al, 2012.01.10-ig fel kell tölteni őket.
Érdekel valakit? -
-
-
vatomi
aktív tag
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ - 11 000 Ft
ASUS EAH4850 512MB Glaciator Fansink - 15 000 Ft
Asus M4A785TD-V EVO alaplap dobozában, minden tartozékával, hibátlanul - 15 000 Ft
P5VD2-VM/V + E2140 + 2*1GB GEIL DDR2-800 egyben - 15 000 Ft
Navon N260 3,5" eladó vagy cserélhető - 10 000 Ft
Sitecom Wireless Mobile Router 300N WL-357 vezetékes és 3G megosztásra is - 10 000 Ft
PS3 ready Logitech Cordless MediaBoard™ - 7 000 Ft
FS SCENIC S 2 - Tualatin Celeron 1133 komplett konfig (512mb sdram, cd-rom, agp slot) - 5 000 Ft
Kingston DDR3 2x2GB 1333MHz (KVR1333D3N9K2/4G) - 5 000 Ft
A cuccok helyileg Kaposváron vannak! Sata noti vinyó, min. 64GB SSD csere érdekel!
-
valentinho
senior tag
alap am2 hűtőt keresek, ha lenne valakinek pü!
-
zsolt19900
őstag
zafír ati hd4850 eladó összes tartozékkal, dobozzal érdeklődni privátban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Canon EOS DSLR topic
- TP-LINK routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte alaplap z590 vision + I7 10700k proci eladó!!!
- Intel Core i5-7400 3.0 Ghz processzor
- Keresek hibás 8800 Ultra és GTX 295 videókártyát
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5g 12+6g RAM 512GB belső memória Dual Sim
- Lenovo Thinkserver C30 / Xeon E5-2650 / 32GB DDR3 / 500GB SSD / Radeon / DVD / Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest