Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elsőnek azt gondoltam, hogy nem copyizom be csak a linket.. aztán már kimaradt az életemből a link törlése..
Ööö PDF documentum, ha jól tudom ez egy vector grafikus dokumentum, amit akár nevezhetünk képnek is, de annál azért kicsit több.
Nekem nem olyan természetes, hogy egy ''képet'' (PDFet) nem lehet szerkeszteni.
Csak, hoyg tisztán lássunk, van egy PDF-em abban van dokumentum. Amit betudhatunk egy képnek is, de akár egy táblázatnak is. Itt a táblázatba kellen adatott bevinni.. de eddig reménytelenűl nem sikerült.. Tehát a kérdésem, hogyan lehet PDF-be szöveget felvinni, ha már van egy létező PDF-em (editálni), ami eddig kiderült számomra, hogy ez nem is olyan egyszerű művelet. Természetesen itt csak is Acrobatra gondolok. De most keztem más alternatívákat is nézni.
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest