- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elsőnek azt gondoltam, hogy nem copyizom be csak a linket.. aztán már kimaradt az életemből a link törlése..
Ööö PDF documentum, ha jól tudom ez egy vector grafikus dokumentum, amit akár nevezhetünk képnek is, de annál azért kicsit több.
Nekem nem olyan természetes, hogy egy ''képet'' (PDFet) nem lehet szerkeszteni.
Csak, hoyg tisztán lássunk, van egy PDF-em abban van dokumentum. Amit betudhatunk egy képnek is, de akár egy táblázatnak is. Itt a táblázatba kellen adatott bevinni.. de eddig reménytelenűl nem sikerült.. Tehát a kérdésem, hogyan lehet PDF-be szöveget felvinni, ha már van egy létező PDF-em (editálni), ami eddig kiderült számomra, hogy ez nem is olyan egyszerű művelet. Természetesen itt csak is Acrobatra gondolok. De most keztem más alternatívákat is nézni.
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest