- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Elsőnek azt gondoltam, hogy nem copyizom be csak a linket.. aztán már kimaradt az életemből a link törlése..
Ööö PDF documentum, ha jól tudom ez egy vector grafikus dokumentum, amit akár nevezhetünk képnek is, de annál azért kicsit több.
Nekem nem olyan természetes, hogy egy ''képet'' (PDFet) nem lehet szerkeszteni.
Csak, hoyg tisztán lássunk, van egy PDF-em abban van dokumentum. Amit betudhatunk egy képnek is, de akár egy táblázatnak is. Itt a táblázatba kellen adatott bevinni.. de eddig reménytelenűl nem sikerült.. Tehát a kérdésem, hogyan lehet PDF-be szöveget felvinni, ha már van egy létező PDF-em (editálni), ami eddig kiderült számomra, hogy ez nem is olyan egyszerű művelet. Természetesen itt csak is Acrobatra gondolok. De most keztem más alternatívákat is nézni.
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marathon (2025)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest