- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
mzperx
aktív tag
Köszöönöm a linkeket... megnéztem.. AeroMap-esek adnak komplett rendszert, amit csak be kell rakni a kocsiba.. az tetszik... 260+fa, de aranyos...
-
F7
tag
Szia
Nem tudom pontosan mennyi az annyi, nem érdekelt nagyon a GPS dolog de kb 100e körül lehet a gps kabát, 100e az ipaq, kb 20-50e körül lehet a térkép, de lehet, hogy térképet kapsz a kabáthoz is.
http://www.gpsmagazin.hu
http://www.garmin.hu
http://www.worldgate.hu
http://www.ipaqclub.hu/gps/index.html
Navman GPS kabát, ez az egyik okosság. -
mzperx
aktív tag
Köszönöm a tippeket... most már csak az ár és költségvonzat maradna... milyen havi díjjal jár egy ilyen megoldás... bár lehet, hogy hülye a kérdés
-
F7
tag
nézd meg a www.pdamania.hu oldalt
nem reklám, csak azért írom, mert ott van egy rakás fórum, rakás progi khm khm khm ftp khm khm ről :)) drága pénzért khm khm... :)és sokan szoktak ott eladni pl ezt-azt. Lehet, hogy találsz egy emberkét, akinek nem kell GPS kabát, megveszed, ftp-ről download a progi..és használod :) -
Bazsiii
tag
mzperx:
hali, bocs, hogy elmaradtam, csak holnap szigorlatozom. Szóval egy pocket pc kell hozzá, kapsz egy ugyanolyan kis tartót mint a mobilnak van a kocsiban, meg egy receivert, és hajrá. A City inkább városban használható (kiírja az egyirányú utakat meg járda, sétálóutca stb.), a trip meg azon kívül. Magyar viszonylatban nem tudom mennyire pontos, sztem még várni kell arra, hogy kiírja merre egyirányú a Bertalan Lajos utca. Nyeurópában faszán működik. Ha szar az idő (felhős) szintén nem biztos hogy működik. A térképrkrt tárolhatod flash karin vagy a pc-n aztán csak betöltöd azt, amelyik kell. Tervezhetsz vele útvonalat, meg kiírja mennyit mentél, hova, gazdaságos volt-e dolog, stb. Azt is megmondja miként találsz oda valahova stb. Remélem segítettem,
BAzsiii -
Bazsiii
tag
Igen, compaq ipaq+navman smartpath trip/city. DE ha kocsiba veszel antennát, figyelj arra, hogy színezett szélvédőn keresztül nem megy.
Bazsiii -
mzperx
aktív tag
Kb. ez az amire gondolok....
az ''online''-s'g nem kell... vagyok valahol M.o.-on beütöm, hogy hol vagyok és hova szeretnék menni, erre kiköpi azt, hogy merre kell mennem.... plussz, jó lenne ha tudná az adott hely térképét....
Kérlek részletezd a megoldást egy kicsit jobban.... az Ipaq-ig értem..... innen folytassunk -
F7
tag
Szia
Veszel egy pda-t. Pl Ipaq 3950. Ehhez adnak egy Bp térképet, nagyon frankó. Bár nem GPS, nem online, de nagyon jó.
Ha itt még nem fogyott el a pénzed :), akkor veszel egy GPS kabátot a pda-hoz, és egy térkép+útvonaltervező progit, és készen is vagy.
A másik, veszel egy GPS antennát a kocsidra, persze ha van :) és akkor ''fedélzeti kompúterként'' is funkcionálhat az egységed :)
(GPS antenna olcsóbb, mint a gps kabát) -
mzperx
aktív tag
Nos hát unalmamban ez merült fel bennem - mármint ami a címben szerepel.... Kérdés, hogy erre a célra ki mit és hogyan javasol.... azaz kéne egy PDA, amin egy adott útvonal megtervezhetőeurópán, illetve kishazánkon belül, esetleg nagyobb városok ideérve a magya nagyvárosok térképe is elérhető, akár részleges feltöltéssel akár külső memóriakártyáról...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SkyShowtime
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged