- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
Nem tudom miből veszed, hogy nem hiszem el, hogy készül a vizsgára! Nekem is volt már vizsgám, felvételim amire készülnöm kellett, vágom mennyi időt emészt fel. ''Mennyi pénz?'': sok, ''Milyen pénz?'': jó magyar forint. Három házilag készült mod, rengeteg gyári cucc között, akkor ez most pénz vagy barkács. Ha akarod értsd félre: őket bántani nem akarom, ők már bizonyítottak. Az a megsúgom rész egy kicsit durva volt, én nem azt mondtam, hogy ti vagytok pénzéhesek, hanem hogy a modolás nem azzal kezdődik, hogy végy egy fúrót, hanem azzal, pl.
végy egy Lian Li házat, anyagi ráfordításban van egy kis különbség. Ezért nem másért dominál egyenlőre a pénz. Aki megteheti megveszi, aki nem az megcsinálja. Én (na most még nagyképű is leszek) megvehetném, de inkább megcsináltam azért, hogy mondhassam ''én csináltam''.
Még egy kérés: ne fikázd magatokat mintha ezt mondtam volna.
Nem szeretnék ebből vitát csinálni, tehát ha elolvasod a sorok közötti részt is
akkor megérted mire gondolok, ne kiforgasd a szavaim! -
Grigorisz
aktív tag
Atus: itt még nagyon új vagyok, de a Coolness-nek ''régi'' olvasója
nem vágom, hogy azon mit kell röhögni!, az ottani ténykedésetek kimerítette a
Moddin cooling overclocking jelzőt de itt ennek túl sok nyomát nem látni.
A modolás ne a 50000-es thermaltake házból álljon, hanem fúrásból, faragásból, forrasztásból, stb. Itt még egy házilag készült modot nem találtam, pedig az is kéne. Az én gépem még Coolness-en látottak alapján épült, de elküldeni már nem tudtam nektek a képeket róla. Nem gondoltatok még rá, hogy újra kezditek?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest