- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
válasz
Grigorisz #51 üzenetére
OK, szori, én az ''itt a pénz dominálra'' kaptam fel a fejem, nem volt világos, hogy csak a modolási szokásokra, vagy magára a PH!-ra érted...
Most már világos. Atus pedig annyi cikket ír, amennyi jólesik neki, tehát azt meg te lásd, hogy nem lenne most a CoolNESS-en sem több cikk, mint itt. -
válasz
Grigorisz #41 üzenetére
Ne haragudj, de ez egész egyszerűen hülyeség. ''Itt inkább a pénz dominál''.
Mennyi pénz? Milyen pénz? Van fogalmad róla, megalapozott a véleményed, vagy előítéletből írsz? Miért nem hiszed el atusnak, hogy a felvételi miatt nem ért rá írni?
Megsúgom, hogy nem az az ábra, hogy szegény coolnesses srácok tolnák a cikkeket, de a gonosz PH! nem engedi őket kikerülni, mert ő ilyen, pénzéhes, meg burzsoá, meg a gonosz tengelye, no meg nagytőke+pénztőke...
Egyszerűen atusék felvételiznek, márpedig az elég fontos esemény. -
atus
senior tag
válasz
Grigorisz #37 üzenetére
Félre ne értsd a dolgot... Nem a mostani Coolnessen, sőt nem is az eggyel ez előtti ''arculaton'' szoktam mosolyogni (bár a másodikon is van mit), hanem a legeslegelsőn, ami kábé ehhez a pcmodhoz hasonlít, csak némi tartalommal.
Az, hogy itt nem találtál barkácsot, nem vall túl nagy lelkesedésre, én írtam egy MidiMod egy WindowMod meg egy AT->ATX cikket, ami azért eléggé modding kategória. Az viszont tény, hogy idén nagyon lecsökkent, mondhatni beállt ilyen téren a termelésünk, de ezt a felvételi-érettségi förmedvényre kell fognom. Most hétfőn érettségi, 26.-án törifelvételi, és ezekre nagyon sokat kell készülni. Júliustól már újra beindul a gépezet, Szeptembertől pedig minden a régi ütemben fog pörögni!
A képeket meg töltsd fel egy ingyenes ftp-re és küldd el a linkeket mailben! Várom!
Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged