- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
supercow
őstag
Én nem akarom a lelkesedést megtörni, egyszerűen reagáltam a fenti hozzászólásra, miszerint mekkora munka és bonyodalom egy oldal elkészítése. Igen, nagy munka, és egy jó és esetleg nyereséget termelni tudó ötletet is el lehet rontani egy sikertelen megvalósítással. Vannak mások is, akik munka mellett csinálják, és az oldalnak (legyen az modding vagy zene vagy autós híroldal) van friss tartalma és igényes külseje. Egyik hozzászólásban atus is említett egy mod oldalt, amit érdemes megnézni, szintén munka mellett készül. (radikal)
Egyébként szerintem nem egy oldal elindítása a legnehezebb, hanem a fenntartása és (a látogatottság és olvasottság érdekében) annak frissítése. Szerintem erről Parci és a PH! hírszerkesztők, cikkírók többet tudnának mesélni. Én nem foglalkozom tartalommal, csak láttam már néhány oldalt elkészülni, ezért néhány gondolatot leírtam...
A témaindító úrnak pedig sok sikert az oldalhoz :) -
supercow
őstag
persze nem kis idő, de ha elindította az oldalt akkor legyen tartalma is :) Ha én indítanék egy bármilyen hír-, cikk- és galériaoldalt biztos, hogy az ''első kör'' tartalom mellé (10-20 hír, 3-5 cikk stb. ami az első látogatóhoz, tehát induláskor _kell_), biztosan betáraznék még legalább ennyit, hogy egy ideig ne kelljen a tartalomgyűjtéssel tölteni az időt. Ezek után az első időszakban napi 2-3 hírt, heti 1 cikket felraknék ebből a tartalékból, miközben a következőket gyűjtöm/fordítom/szerkesztem/keresem stb..
De én nem indítok ilyen oldalt :)
Ezért írtam azt, hogy egy jól átgondolt oldalhoz nem kell sok idő, csak előtte kell egy kicsit tervezni és számolgatni. -
supercow
őstag
...,de azt nem tudják mennyi g*cizés van mire összehozol egy oldalt.''
Miért, mennyi van?
Egy jól átgondolt és megtervezett oldalt igen hamar el lehet készíteni, ha megvan hozzá a tartalom. Tartalom alatt nem a copy-paste popup banner kódokat értem, hanem olyasmit, amit az internetezők el is fognak olvasni, hiszen ez a célja az oldalnak, hogy valaki elolvassa.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest