- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
Aktív témák
-
supercow
őstag
Én nem akarom a lelkesedést megtörni, egyszerűen reagáltam a fenti hozzászólásra, miszerint mekkora munka és bonyodalom egy oldal elkészítése. Igen, nagy munka, és egy jó és esetleg nyereséget termelni tudó ötletet is el lehet rontani egy sikertelen megvalósítással. Vannak mások is, akik munka mellett csinálják, és az oldalnak (legyen az modding vagy zene vagy autós híroldal) van friss tartalma és igényes külseje. Egyik hozzászólásban atus is említett egy mod oldalt, amit érdemes megnézni, szintén munka mellett készül. (radikal)
Egyébként szerintem nem egy oldal elindítása a legnehezebb, hanem a fenntartása és (a látogatottság és olvasottság érdekében) annak frissítése. Szerintem erről Parci és a PH! hírszerkesztők, cikkírók többet tudnának mesélni. Én nem foglalkozom tartalommal, csak láttam már néhány oldalt elkészülni, ezért néhány gondolatot leírtam...
A témaindító úrnak pedig sok sikert az oldalhoz :)
Aktív témák
- Autós topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest