- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
1. Ez nagyon jó hír.
4. Tudom ez számomra is világos volt. Pontos típust kerestem, így nem volt mellébeszélés.
5. Sunix típusú 2x com-mal. A Toshiba nem ette meg, viszont egy újabb laptopba tökéletesen működött. Aztán kiprobáltuk egy hálókártyaval is az se tetszet neki.
Utána a Toshiba M.o. felvilágosított, hogy 32bites kártyával ne is próbálkozzak, nem fog működni.
Röviden a lényeg. A szoftver ami a hardverem vezérli csak is kizárolag Dos alatt hajlandó működni. USB-RS-232 driver még nincs Dos alá.
Semmivel nem lehet átverni. Probáltam Dosemu-t, VirualPc-t. Valahogy rájön, hogy nem valódi Dos. Ne kérdezd hogy, nem tudom.
Még a Dosemu-val jutottam a legmesszebbre. Sajnos azt is kiakasztja. Felvettem a kapcsolatot azzal a sráccal, aki a Dosemu alá írja a com port emulálását. Ő se tudott semmit mondani.
Már azon is gondolkodtam, hogy olyan laptopot veszek amin 2 com port van. Ez lett aztán a halott ügy. Úgy néz ki, ilyet soha nem is terveztek volna halandó embereknek.
A másik verzió az lett volna, hogy kiveszek egy 'újabb' laptoból PCMCIA foglalatot és beépítem a notimba. Evvel csak az a baj, hogy nem létezik 32 bites kártyához Dos driver. Számomra így is használhatatlan lenne. -
Moric
aktív tag
1. Tudsz valakit aki akár ipar felhasználás területéről tudna segíteni? Nem értem miért lenne ez ipari felhasználás? Régen még ennyi port se volt a notikon, mint manapság.
2. Kis és nagykereskedőket már végigpróbáltam. Semmi. Ezért fordultam a felhasználókhoz. Lehet otthon valakinek porosodik egy -számomra- ilyen kincs a polcán.
3. Sajnálatos.
4. Még lehet kapni PCMCIA-t csak sajnos nem M.o.-on. Írtam a gyártóknak, de mivel nincs magyarországi viszonteladójuk, 1db-ról nem tárgyalnak.
5. Gondoltam.Egyébként ez sem feltétlen igaz. Kaptam egy olyan infot, hogy ilyen kártyát nagy tételben adtak el telefonos cégeknek. Sajnos nekem nincs kapcsolatom feléjük.
6. Biztos, ki lett próbálva. A típusa 430tdcx. A betűkben nem vagyok 100%-osan biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- HP Compaq Elite 8200 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GT710 passzív videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest