- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
Hát én sem nyúlnék bele ilyen mélyen a rendszerbe, amikor tényleg olcsón vásárolható egy jobb DirectX-et bőven támogató hangkártya (pl Creative ...)!
-
Janesz1981
tag
http://www.geocities.com/phileosophos/tech/pcilatency.html itt is olvastam pl.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Janesz1981 #1 üzenetére
'' Sok helyen olvastam ha megváltoztatom a pci latencyket az eszközöknél akkor az sok játék problémámon segíthet.''
hát nem tudom hol olvastad....kifejtenéd mit takar ez?
szerintem vegyél egy hangkártyát, integráltal nem érdemes játszani....nagyon sokat levehet a sebességből. 2-3e ft-ért már kaphatsz megfelelő hangkarit. -
Janesz1981
tag
Nem örülök neki
mert az nem jó ha hangkari latencyje alacsonyabban van . Legalábbis külföldi forumon ezt bogarásztam ki. Meret most google özök hátha de hát igy nehéz..
-
Janesz1981
tag
Ez segíthet példaul fps problémákon is meghogy stabilabban fussanak dolgok elvileg. Példaul én counter strike ozok és régi ge2mx400 al ellátott gépemen jobb volt mert ott sokkal jobban lehetett löni most meg megy összevissza a golyó mintha valami miatt meg lenne zavarodva. Nincs elég idö adva hangkarinak gondolkozzon xerintem ez a baj bár ez csak laikus feltevés nem értek hozzá csak irták ez segíthet kárt nem okozok vele ugyhogy csak azt akarom megtudni ha tudná valaki hogy hogy tudnám megvátzoztatni ezt a pci latency értéket integrált hangkarinál. Hangsuly az integrálton van mert xerintem azért nem tudja progi..
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Janesz1981 #1 üzenetére
Örülj hogy csak 0 a latency a hangkártyádon....
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
Janesz1981 #1 üzenetére
Üdv
Sajnos én nem tudok segíteni, de megkérhetnélek hogy fejtsd ki bővebben hogy milyen problémákon segíthet a változtatás és hogy ez a pci latency pontosan mit takar? Nekem van néhány game-problémám, lehet h segítene. -
Janesz1981
tag
Nah hali !
Problémám van ! Sok helyen olvastam ha megváltoztatom a pci latencyket az eszközöknél akkor az sok játék problémámon segíthet. Próbálgattam én de semmi és csak akkor jöttem rá amikor powerstrippel is próbáltam hogy pont a legfontosabbnál az integrált realtek alc650 es hangkarimnál nem tom megváltoztatni
Összes eszközöm 32 es latencyvel megy a hangkari meg 0 val (legalábbis ezt irja progi) pedig azt irták pár forumon ugy a jó ha az 64 vagy 96
Hogy tudnám mégis megváltoztatni?rendes pci változtató progik nem tudják
de miért???
Számítógép:
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógép név JANESZ-A7CA57BD
Felhasználó neve Janesz
Alaplap:
CPU típusa AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200)
Alaplap neve Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce2 Ultra 400
Rendszer memória 512 MB (DDR SDRAM)
BIOS típusa Award (11/12/04)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)
Megjelenítés:
Videokártya RADEON 9550 Secondary (128 MB)
Videokártya RADEON 9550 (128 MB)
3D gyorsító ATI Radeon 9550 (RV350)
Képernyő Eizo Nanao F930 [21'' CRT] (30074020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest