- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
robee24
tag
A Matrox kártyákról ilyen téren jókat hallottam!
Pl: Matrox Millenium, Matrox MIstique ezek sztem király kártyák, csak nehézkes őket beszerezni mostmár. -
-
L3zl13
nagyúr
Tőlem... :))
Állítólag támogatja az OpenGL-t. Ha jól tudom ez majdnem ugyanaz mint a GLoria volt (ugyanaza a drivercsomag van hozzá) és annak meg gondolom nem véletlenül GLoria a neve.
Mondjuk én soha nem használtam. De az Elsa elég jó nevű cég volt akkoriban mikor ez a kártya futott. -
L3zl13
nagyúr
Gondolom nem OpenGL1.4 támpgatás kell feltétlenül a 166-os gépedre.
Van egy Elsa winner 2000 kareszom. Ha érdekel, megegyezhetünk... -
HiperG
addikt
Nem hittem, hogy valaha is ajánlani fogom (:DDD) de FX5200-ból van PCI-os változat
-
goph-R
csendes tag
Ja igen. Honnan tudom leszedni az opengl32.dll módosított változatát? És mennyibe kerül most egy VoodooII-es?
-
goph-R
csendes tag
Huhh. Azt hiszem most nagyon megingattatok :DDD
Ahogy elnézem a válaszokat, vennem kéne egy VoodooII-es karit és megszerezni a módosított opengl32.dll-t, vagy venni egy PII-est és szerezni hozzá egy AGP-s (normális) videókarit.
Mivel januárban kapok fizetést (remélem :t), így addig eldönthetem. Egyébként mennyibe kerülne egy PII-s konfig (alaplap, proci, videokari, ram) ? -
-
Friss tapasztalatok alapján mondom, hogy a Voodoo2 OpenGL alatti működésre képes akár WinXP alatt is, még újabb játékokkal is. Azt nem tudom, hogy fejleszteni hogyan lehet alatta...
Mindenesetre én valamilyen újabb PCI buszos nVidia kártyát javasolnék (inkább G2 MX-től felfelé). -
rzoli
senior tag
Radeon7000 kapható PCI-os kivitelben, bár nem tudom, mennyire tudja azt, amire szükséged van.
-
Pötyi
őstag
Ehez vegyél ocsóér' egy Voodoo1 vagy Voodoo2 társkártyát és kész!
-
goph-R
csendes tag
Hali!
Van nékem egy P166-osom, amiben egy integrált videokari található. 2MB-os. Az a helyzet, hogy az OpenGL programozását most kezdeném el, de a mostani videokarim nem képes OpenGL-re. Keresek egy PCI-os OpenGL-re képes videókártyát. A kérdésem: melyik videokari képes erre, olyan amelyik még jó a gépembe (ACER irodai gép, ACERBIOS V2, 16MB RAM, 2GB vinyó, 52xLG CDROM), a másik pedig, hogy ezért mennyit kérhetek el.
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest