- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Bash
őstag
A (nem létező) probléma megoldódott, a topic-ot zártam.
-
gege71.hu
addikt
Ha van a laphoz gyári driveres cd akkor azt betéve a sárga kérdőjeles sata cucchoz fel kelene másszon a driver rendesen. Update drever---keressen a cd-n is oszt kész. elvileg rá kéne találjon magától a cd-n.
Esetleg manuálisan have disk-kel kéne rákeresni a cd-n a meggfelelő inf- fájlra a driverfrissítéskor. -
Rover623
félisten
A 3DMark eredményed tökre normális...hol itt a gond...?
Az X600 pro ennyit tud...nem többet (legalábbis egy 2.6-os cerkával meg Single Channel memóval)...működik a PCI-e buszod rendesen...már azt hittem tényleg vmi gond van...
[link]...
P.S.:
Az ismeretlen eszköz nem fog segíteni...tojni rá...a déli hídban levő SATA kontroller...
[Szerkesztve] -
Code: 47
tag
3dMark03 ban 3210 pont
-
tag
Nos...minden olyan mint volt!
Elég bosszantó -
Rover623
félisten
LOL...
Mondjuk innen ([link]) próbáltad már...?
1. BIOS legyen a leguccsó...
2. Catalyst-ot (ha már raktál fel) szedd le...
3. X600-at vedd ki
4. alaplapi VGA-val indítsd, telepítsd az ATI ''VGA'' driverét...merthogy itt a VGA=északi híd...tehát annak a csomagjában van benne a chipset driver is...
5. dugd be az X600-at, Catalyst fel...
6. hogy is szokták mondani...enjoy...? -
tag
Igen,ez sajna nem jó nekem...de szerintem a pci-e busz drivere nincs fent rendesen...és azt nem tudom honnan lehetne leszedni!
-
tag
UP
-
tag
Hello!
Van rajta integrált kártya,de nem arra van kötve!Eszközkezelőben mindkét helyre (Primary,Secondary) az X600 van írva! Rendesen feltelepítettem az Ati drivert! Tudom,hogy nem egy csúcsszuper kártya,de azért szerintem ennél jobban kéne mennie...vagy lehet,hogy mégsem... -
-
tag
Up
-
tag
Up
-
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy nemrég vettem egy Asrock Twins775 HDTV alaplapot és egy Abit X600Pro videókártyát.A lapban egy 2,6-os Celeron van,plusz 512 400Mhz-es DDR Ram. A problémám az lenne,hogy nem tudom,hogy megy e rendesen a PCI-E Slot,mert a Rendszerinfo-ban azt írja,hogy van egy PCI busz amit nem tudott telepíteni! Az alaplapi install CD-ről feltettem mindent! A játékok nem mennek valami fényesen...pl. NFS MW 640*480 nagyjából minden max-on és akad picit,Q4 minden minimumon 640*480 és épphogy élvezetesen fut,stb.
Előre is kösz!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest