- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
CharlieDrop #10 üzenetére
HI!
Aze mewrt elolvastak a ph foruman azt a topic-ot amejjben egy cerka szorzozar mentesiteserol irnak es aszt probaltak duronra atultetni!!!
udv
neduddki -
divot
veterán
A PCGuru minőségéről szvsz sokat elárul a honlapjuk. :D
-
w_jano
csendes tag
visszatérve az eredti utáni témához :) én régebben GS-t olvastam de most már Pc Wor*-öt. Az a jó meg sok hw van.....
-
zsoltee10
addikt
válasz
óóó Zsanett! #59 üzenetére
Melyik topicban vagy ehh? Én nem lenni kontár. Kontár a lovon van. Húú, ez jó kis képzavar lett.
-
-
zsoltee10
addikt
válasz
óóó Zsanett! #56 üzenetére
Miről? :)
-
óóó Zsanett!
tag
Ma senki nem akar beszélgetni velem... :o
-
zsoltee10
addikt
[L]http://www.neuro2000.hu/webshop/picsmall.cfm?picID=513[/L]
Na itt írják, hogy a pfc a hatásfokot javítja. -
JulWCZar
senior tag
Oldman SZVSZ nem való abba az újságba. höwösöwön volt egy topic arról, hogy a hardwareoc.huról koppintott cikket + a reagálása is arra amikor erre emlékezte a cikk írója. Pfejj...
-
zsoltee10
addikt
http://www.neuro2000.hu/webshop/picsmall.cfm?picID=513
-
gesuz
senior tag
válasz
zsoltee10 #25 üzenetére
''Javítja a táp hatásfokát.''?
Márnagyon régota kapcsolóüzemű tápokat tesznek Ámítógépekbe.
Na de a pfc:retentő nagy problémát okoz az energetikusoknak, hogy a táp egységek javarészt a konnektorból jövő szinusz fesz tetején vesznek fel áramot. nos hirtelen gondolkova sem f@sza. Na ezen segít a pfc. Mellesleg ez nem sokára előirás lesz a nemtom mekkora táp felvétel felet:) -
AND1
őstag
Akartam mondani: OldMAN
-
AND1
őstag
Visszatérve a p.g.-hez, OldaMAN hw-s rovtatát szerettem. Ha kölcsön kaptam zújságot azt olvastam el elösszőr :)
-
AND1
őstag
Sztem lényegtelen hogy müködő vagy müködésképtelen...én rossz példának tartom. Nekem is van itthon egy csomó procim (486dx,386,stb) mégsem barmolom szét...
Szal akár jó akár nem...nem a sajtóban kéne reklámozni az ilyenket. Erről ennyit. Nem akartam vitát/felháborodást szitani,csak leirtam hogy mi nem tetszik.
Peace! -
zsoltee10
addikt
válasz
CharlieDrop #22 üzenetére
Javítja a táp hatásfokát. Alap: 70% Passzív pfc: 80-85% aktív pfc: 90+%
Valami tápokkal foglalkozó cikkben olvastam. Valahol. -
Cane
őstag
Autó után kötni nyomtatót? Meg szétfúrni processzort? Inkább adták volna szétbarmolás helyett az alkatrészeket egy rászoruló embernek/családnak/valakinek. A pusztításhoz nem kell ész.
-
zsoltee10
addikt
Teljesen egyetértek veled. Amíg nem volt itthon net, meg gimibe jártam, azért nagyon jól jött a cédé is. Sok hasznos dolog volt benne. Szvsz a Gamer nagyon jó újság. Egy kicsit sajnálom őket, hogy ott kellett hagyniuk a P.G.-t, de örülök, hogy rögtön váltani tudtak, és ott fojtatták Gamer néven ahol abbahagyták. A teljes játékok közt pedig igazi kincseket is találni. Vírussal soha nem találkoztam a cd-n. (kopp-kopp) 98-ban még nem vettem az újságot, cd gurut meg csak egyszer. Megúsztam. Ma már ezt nem engedhetik meg maguknak, nagy presztízs veszteség lenne.
-
drpele
senior tag
válasz
CharlieDrop #11 üzenetére
power factor correction
-
AND1
őstag
válasz
CharlieDrop #10 üzenetére
Mert a barkácsrovatban mindig tönkrevágnak/rongálnak valamit.
Multkor astra után kötöttek egy lézernyomtatót, volt duron átfúrás, meg vizhűtés modellezése hogy bevágtak mindent a mosogatóba.
Nemtom de ez engem felháborit (ilyen vagyok, pedig van humorérzékem).:t -
Agyzuzo
addikt
Két CD-n volt eddig vírus. Az egyik még nagyon-nagyon régen, a CD Guru időszakában volt (az Actua Soccer volt Tai-Pan vírussal fertőzve), a másik meg valamikor 98-ban. Túlozni azért nem kell. Az ''új'' PC Guru amúgy kegyetlen sz.r, de semmi köze a régihez. A Gamer szvsz az egyetlen értékelhető játékokkal (is) foglalkozó magazin jelenleg. A CD-jük persze csak poháralátétnek jó, de mindig van hozzá teljes játék. :) És nem is rosszak!
-
AND1
őstag
A másik meg a ''játékcsillag'' :) ...a barkácsrovat mindig idegesit.
Multkor szétfurtak egy 800Mhz-s duront :( -
AND1
őstag
Nem tudom, de nekem mindig is drága volt a p.g. A xaros cd-k benne meg nem értek semmit sosem. Ha véletlenül kölcsön kaptam egy p.g. cd-t mindig virusos volt. :( Erről ennyit...
-
zsoltee10
addikt
A Pc Guru nagyon gáz mióta a guru csapat megalakította a Gamert. Azóta Gamert veszek, és mióta PH!-t felfedeztem már nem a hardverek miatt olvasom elsősorban. Szerintem jó fejek. De az új Pc Guru...
-
AND1
őstag
No meg 576kbyte forever!!! (gaming) még ha nincs is... :)) (hö ez nem reklám)
-
karyo
senior tag
5 éve már nem olvasok pg-t...netes lapok sokkal jobbak, ráadásul sztem a CoV volt az egyetlen igazi, egyedi Pc-s lap, aminek hasznát is vettem.
CoV rules 4ever!!! -
drpele
senior tag
Sziasztok!
Most nézegettem öcsém pc guru c. újságját (májusi) és megragadta a figyelmemet egy hardware ''''teszt''''. Méghozzá egy tápokkal kapcsolatos kis írás.
Elkezdtem olvasni, majd amikor eljutottam az enermaxhoz nagyon ideges lettem :O
A cikk írója az active pfc elnevezésen viccelődik (amit ő power fan controlnak titulál), merthogy akkor miért állítható manuálisan is a venti fordulatszáma.
Ekkora sötétséget, ráadásul ezt közzé is teszik :O
Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Deepcool GAMMAXX L240
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest