- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz hellboy #43218 üzenetére
Ez nem egészen rajtuk múlik, az akinél fizettél tudja szabályozni hogy mi legyen a PayPal háttér pénzforrása, addig a szintig hogy akár csak hitelkártyát is beállíthat.
A két faktoros belépést azért célszerű beállítani, mert az azonosítóidat akár a mobilról is, nem csak számítógépről le tudják nyúlni, vagy egy olyan helyről ahol már fizettél. -
Topikgazda
válasz hellboy #43215 üzenetére
Telefonszámot meg azért nem adtam meg a Paypal-nál mert tavaly
még azt olvastam hogy ott is gondok vannak pl ha megváltoztatod és
a karanténos supporjuk nem az igazi.
Nem csinálhatsz regisztrációt telefonszám nélkül, szóval lenni kell egynek és neked is van, de ha ez kamu szám akkor sürgősen cseréld igazira. Az a karanténos téma ha te változtatod meg a számot akkor nem szükséges. Hívni nem lehet őket, de elérhetőek más módon és visszahívnak, ha szükséges az ügyintézéshezSzóval maga ez sms küldés - erős hitelesítás nem világos:
hogy a Paypal is küld egy sms-t vagy a MC/Visa jöváhagyási oldalára megyek és a banki sms-t kell megadni ott vagy a banknak az oldalára navigál majd a Paypal.Szerintem a leírásban a szöveg és képek egyértelműek, az erős hitelesítési eljárás banki dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hellboy #43212 üzenetére
Hát a banki erős hitelesítésről van szó, a PayPal belépési védelme az más dolog.
A leírásban ott vannak az Erste Bank-Visa képernyői, ha Mastercard a kártya akkor Erste bank-Mastercard képernyői lennének ott.
Ez amit idéztél az a Trasferwise-Mastercard kártyánál volt és az volt a lényege a megemlítésének, hogy a kártyakibocsájtó az eltérő azonosítást használhat mint amit én ott idéztem az Erste erős hitelesítése kapcsán.
Kötelező a PayPal-on egy telefonszám megadása, ami célszerű ha mobil. -
PROTRON
addikt
válasz hellboy #43212 üzenetére
"Ha nincs a paypal-on telfonszám beállítva, akkor hova küld sms-t?"
Első és legfontosabb hogy ha bankkártyával akarod használni a paypalt a saját érdekedben mielőbb kötelező beállítanod a kétfaktoros hitelesítést...nem régóta használom a paypalt, de azóta is több friss story került fel ide.
Ha nem akarod bankkártyával használni, akkor is állítsd be. Bármikor lehet venni egy feltöltőkártyás csomagot 1500 hufért, amit ilyen szolgáltatásokhoz használsz és évente 1x feltöltőd 3k huffal.
Nekem is lejárt az előre feltöltött bankkártyám amit tombolán nyertem, legalább nem tudnak lenyúlni pénzt.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Topikgazda
válasz hellboy #43209 üzenetére
Nem kell hozzá app, ha megnézed az Összefoglalós leírást a 3. pont egy Erste Visakártya hozzáadás van mintaként, de a MC esetén is úgy van, hogy jön az Erste sms jóváhagyás. Nekem sincs mobilbank és app. Az a lényeg hogy a kártya tényleg aktivált legyen és a kicsi 600-1000 Ft pénz is elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hellboy #40266 üzenetére
Általában igen. Szokták írni az adott oldalon, úgy hogy a PayPal-t credit card-al együtt emlegetik.
A vásárláshoz elegendő a bankkártyát hozzáadni, miután megkapod az e-mailt hogy sikeresen hozzáadtad az már használható.
Amit megerősítésnek írnak és 400 Ft-ot fizetsz az a pénzkiküldési limitek eltörlése. Én sem látok benne logikát, hogy erre mi szükség külön rendezni. -
Topikgazda
válasz hellboy #40060 üzenetére
Nem értem azt amit írtál, a limitálást azért nem úgy kell érteni.És kérheted az azonosítást te is nem kell várni rá, azt a pénzmosás ellenes törvény írja elő egyébként. Még a bankoknak is.
Az EU-s PayPalnak Írországban a van az ügyfélszolgálata, közünk nincs filippínókhoz. Tudod GDPR.
De ők is home office-ban dolgoznak a járvány miatt, úgy ahogy te is és ezért lassúbb az ügyintézés. Mondjuk erre 5-7 nap volt eddig, most lehet 10-12 nap.
Ha bankom az eddigi 4 perc helyett 37 perc után kapcsol emberi ügyintézőt akkor írjam fel a redditre hú milyen szemetek? Ugyan már.
Amit írsz a limitálásra nem igazán életszerű, de biztos van ilyen, ha írják, engem a 10 év alatt nem limitáltak soha. -
Topikgazda
válasz hellboy #40056 üzenetére
Évi 2500 €, a regisztráció napja a forduló.
A Withdrawal limit az amit írtál.
nem is kell hozzárendelnem paypal accountomhoz sem a bankkártyámat, sem a számlaszámomat? Így van, de kapsz figyelmeztető üzeneteket. És majd azért csak kell később valamikor, általában összekötik az személyazonosság igazolás bekérésével, azt viszont meg kell csinálniuk.
Ha nincs COVID-19 akkor annyi amit írtam, nem akartam már emiatt belenyúlni de 1-2 munkanappal több lehet. Ha bankod benne a Trustly listában (12. PayPal egyenleg "gyors feltöltés" bankszámláról) akkor persze gyorsabb.
Ha az egyenlegen van a pénz azt azután bármikor felhasználhatod.
Jó az elmondható listád.
Az egyenleg konverzió az egyenlegre vonatkozik, a bankkártya azért célszerű hogy kedvezőbb legyen a vásárlási árfolyam
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!