Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26688 üzenetére
Nem bonyolult.Azért emlegettem úgy hogy kártyaszámla, mert volt aki a bankkártyára várta pénzt vissza. Nálunk nincs ilyen rendszer a PayPal viszonylatban.
Te akkor olyan kártyát használsz, ami direkt kapcsolódik a bankszámládhoz. (alap és "kártyaszámla" egyben) Vannak olyan bankszámlák amelyeknél a kártya egy külön alszámlán van, nem közvetlen az alapszámláról veszi le a pénzt, hanem a "sajátjáról".[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26686 üzenetére
Oda kerül vissza, amivel fizettél. Abban az extrém esetben ha az egyenlegről is ment pénz és a bankkártyáról is, akkor szintén kétfelé megy refund, egyenleg és kártyaszámla.
-
[Prolixus]
addikt
válasz [Prolixus] #26633 üzenetére
Jelentem a "kikapcs-bekapcs" módszer működött.
Köszönöm a segítséget ismét! És ha már itt járok, egy másik kérdés, bár ebben sem vagyok tutira biztos, hogy ide tartozik-e. A korábban linkelt origin-es vásárlásomra kértem origin-en refundot. A vásárlás ugyebár paypal-on keresztül zajlott...na most ilyenkor közvetlen a bankszámlámra kapom vissza a pénzt, ahonnan levonta a paypal (vagy a kártyára, ha úgy tetszik) vagy a paypal balance-ra?
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
őstag
válasz [Prolixus] #26622 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Szerintem itt a fórumon is elférne a leírás. -
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26628 üzenetére
Fizetésnél azért ha elsőre kiírja a konverziós rátát, nem igazán veszítesz semmit, hogy akkor átállítod vagy visszalépve újra próbálod fizetni. A kipróbált módszert leírtam az Összefoglaló Tippek röviden-ben
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26618 üzenetére
Azt írtam frissítsd, jelöld vissza PayPal váltásra, submit, save kilépsz. újra belépve banki váltás, submit, save.
A régóta pedig csak ennek a kártyának a használatbavételétől számítandó, új kártya vagy új érvényességi dátumú kártya esetén mindig állítandó. -
djbahool
senior tag
válasz [Prolixus] #26618 üzenetére
Igen, a mindenképp PayPal fog váltani.
Tudnak a hibáról, de nem javítják.
Szerintem azért nem mert, mert szándékos.
Legtöbben észre sem veszik.
Akik észreveszik többsége benyeli, és csak kevesük reklamál.
Én már kétszer reklamáltam.
Tedd azt, Te is. -
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26615 üzenetére
Rosszul nézted meg a képeimet, ahol látsz exchange rate szöveget ott a PayPal váltott, mint nálad is.
Frissítsd a konverzió beállításokat a PayPal-n az Összefoglalós leírás szerint a Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használvaBanki váltáskor ez a kép van, ahol nincs sok szöveg:
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #26605 üzenetére
Nézd azért meg a PayPal bejegyzést ennek a hsz-nek megfelelően. Az eBay-nél hibás a konverzió vásárlás esetén, még, az is lehet az oka.
Mivel még nem könyvelte le az OTP a kártyás vásárlásod, még zárolt, 1-3 napig, így nem egészen azt látod amit le fog vonni.
Te devizát használsz nem valutát
Itt van az OTP elszámolási szabálya amely bankkártya üzeltszabályzatból van, 72 a pont ami most kell[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz [Prolixus] #23148 üzenetére
Mivel ezt sokan kérdezik ezért az Összefoglalóba is be lett írva. 2-3 munkanap.
-
Bati0501
őstag
válasz [Prolixus] #14150 üzenetére
Igen, érdekes,h nem tudja feldolgozni.
Az első két jelszómban nekem is volt. -
Bati0501
őstag
válasz [Prolixus] #14148 üzenetére
Igaz,ma nem próbáltam, de nekem tegnap teljesen jól működött.
Sztem ne használj ákombákomokat,lehet,h az a baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest