-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért néznék, nincs a szerződési feltételeink közt.
A másik kérdés esetén az ha igazolom, hogy feladtam, szerinted akkor miért adná vissza a pénzt a vevőnek, a vásárlási szerződés rám háruló részének eleget tettem, mint eladó. Ha a szállítás közben elveszik, -harmadik fél hibája- annak intézése már megint más.
Az eladó meg már rég átvehette volna, ha akarja. Persze, ha jó volt a cím ahova küldted és tud róla az eladó, hogy ment neki valami és vegye át. -
Elküldöd és elveszik szállítás közben szituációt kell megoldani. Nem az a lényeg hogy feladtad, hanem hogy megérkezzen az eladó kezébe. A pénz csak azután jár vissza.
Ha a boltban vásárolt termékkel van gondod, annak is csak akkor fizetik vissza az árát, ha visszaviszed. Nem működik ez itt sem másképp.
Elvesztés esetén te tudsz kártérítést kérni a szállító cégtől, nem az akinek küldted.
Logika: termék vissza a boltba, eladó sztornózza a vásárlást (ha szükséges akkor adóügyi rendezés, Áfa befizetés mindenhol van), visszaadja a pénzt. A terméknek nála kell lenni, akkor jogos a dolog. -
Te nem találtál címet, telefonszámot, másik e-mailt?
Én nem küldtem volna oda, mi van ha a PP-nek is kamu címet írt be?
Érvényes lakcímkártyát -ha van olyan szlovákiában- nem kell csatolni, ha nem frissítette az esetleg bekért bankszámla kivonatán szereplő lakcímet, akkor téves is lehet.
Írd meg a Paypalnek, hogy nagyon úgy néz ki, hogy ők kamu címet adtak meg, te elküldted a telefont, így ők a hibásak, sürgősen rendezzék le feléd a hibájuk következményét.
Priviben nem küldenéd el az e-mail szövegét? Tényleg kíváncsi vagyok, mert nem emlékszem ilyen PP megnyilvánulásra. Mások a fórumról igen? -
Az hogy nem veszi át, arra nem lehet mit indítani.
Miért keresgélnének, neked kell igazolni, hogy elküldted, nekem az a természetes, hogy megírom azt, hol tudja ellenőrizni az állításomat. Csak az új üzenő rendszer működik, ha fel akarod venni velük a kapcsolatot.
Help, Contact PayPal, Message Center. -
Te feladtad, címzett a feladóvevényen, a nyomkövetésnél látszik, hogy megérkezett, ha nem veszi át általában 5 nap a max várakozási idő, visszaküldik. A Paypal is látja ha az új üzenő falon leírod, hogy a nyomkövetési számmal hol lehet ellenőrizni. Ki indította a a dispute-t?
-
-
1-2 nap szokott lenni amikor az megjelenik hogy Átvéve a feladótól, nyugodtan beírhatod már nekik, ők is tudják, hogy később látható, de amikor átadtad és rátették a címkét már élő a tracking szám
.
Mivel ma 1-e van és holnap már látható, bőven benne vagy a 8.-i határidőben. Nekem azt amit 31-én adtam fel 1-én dél körül már olvasható volt a Posta nyomkövetési oldalán.(Előző hónap)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged