-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
válasz
olasz69 #24534 üzenetére
google-------PayPal Security Key azaz tárolt változat az oldal alján : Click-to-register-your-mobile-phone
Csak mert,sehonnan nem tudtam belépni a beállításhoz.....
-
30z.Samu
titán
válasz
olasz69 #24534 üzenetére
Igen, erre, köszönöm!
De pontosan erre hogy kell rámenni? Én nem találtam sehol.
Szerk.: Viszont tényleg biztonságos, mert kb arról is küld tájékoztatást, hogy egy egér elfingotta magát.
Az igaz, hogy ha esetleg valaki hozzáfér mégis az account-hoz, akkor az elutalt pénzt vissza lehet fordítani?
-
válasz
olasz69 #19057 üzenetére
Azt hogy ha nincs a bankod a listában, kiválasztod ezt a menüpontot, elkészül egy utalási információ, ezeket beírva a te bankodban utalásként elküldöd a pénzt, akkor banki időben 4 órán belül a Paypal egyenlegeden lesz. A felsoroltak esetén viszon 3 perc és 1 óra közt.
Ha nem ezzel a Top instantly módszerrel utalod akkor több nap az átfutás.Ezt -nem a saját CIB Bank számláról- azért írtam, mert így más is küldhet neked pénzt, te elkészíted az utalási adatokat, megadott a másik személynek, hogy 45 percen belül utaljon ezekkel az adatokkal.
Hogy ez miért lényeges, ha visszaolvasol, érthetővé válik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest