- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
utgyuru #29272 üzenetére
Nem erre gondoltam. Ha a PayPal vált, akkor a PayPal vásárlásról forintos levonás megy, semmiféle € nem fog megjelenni, mert nincs mit váltani.
Ha a fizetésnél nem látsz forintot és konverziós szöveget, csak kártyaszám után a deviza összege, akkor nem a PayPal váltott, ha ilyesmit látsz akkor ők váltották:
A banki kivonaton amit írnak az bármi lehet.
Az OTP az alábbiak szerint számolja el a kártyás vásárlást (72 a):
-
válasz
utgyuru #29270 üzenetére
Az € összeg nem változhat, de az OTP-nél ugye forintos a számlád és magyar a regisztrációd, ha a PayPal váltott, akkor tőlük forint terhelés megy a bank felé, így valami nem stimmel, nem lehet € annál a vásárlásnál.
Minden kártyához külön-külön újból be kell állítani ha az lejár, vagy új lesz és menetközben is néha elállítódik, mint a múlt héten például. -
Kernel
nagyúr
válasz
utgyuru #9473 üzenetére
Általános szabály náluk, hogy az eBay-en csak a PayPal-t írhatja elő kötelező jelleggel az eladó.
Ebből következően minden más csak közös megegyezés esetén lehetséges. Hacsak nem tévesztett meg valami (nem tudom, mert én még nem vásároltam licittel, csak fix áron), akkor ezzel az eladó egyértelműen szabályt sért.
-
Fandango
veterán
válasz
utgyuru #9466 üzenetére
Szerintem siman rendben van minden, a paypalos email az lehet, hogy kesobb jon, de igy ahogy leirtad ok a dolog.
A penzvaltasos dologra en is csak a legutobbi rendelesnel jottem ra, hol kell, amikor a vasarlas kozben feldobja a paypalos feluletet ahol megerosited a vasarlast, ott van egy opcio ami alatt at lehet allitani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest