Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LoxChatterbo

csendes tag

válasz V/ #40255 üzenetére

XY kereskedő oldaláról átirányításra kerülök (akár új megnyíló ablakban) a Paypal oldalára, ahol egy bejelentkezés után vagy anélkül (pl. PayPal One Touch / már bejelentkezett állapotban) kiírja az elérhető fizetési módokat és ki is választja nekem az általam beállított elsődlegest. Nálam ez a PP egyenlegem, ennek megfelelően segít is és kiválasztja a fizetett pénznemet is (ha van olyan a számlámon). Ezután tudok fizetni, nálam ilyen a folyamat Paypal vásárlásnál.

A bejelentkezés után már az első üzenetemben csatolt kép szövegével fogad. Ha PP One Touch vagy a kétlépcsős azonosítás "Ne kérdezze újra ezen az eszközön" opció be lett kapcsolva és a kereskedő oldaláról rögtön simán az egyenleg és fizetéshez ugrana bejelentkezés nélkül, ugyanaz az üzenet fogad és semerre tovább csak vissza a kereskedő oldalára.
    --
    Köszönöm a választ, megnézem 2fa kikapcsolásával illetve deaktiváltatom az eszközöket hátha valamit megold. Telefonon egyébként már próbáltam vásárolni Chrome-ból sikertelenül ill. van mobil app-om is letöltve, használom is.

• TeeJay

félisten

válasz V/ #40255 üzenetére

tudnál nekem segíteni?

paypal-on vásároltam 25dollárért egy ismerősnek 1000 twitter követőt (ne kérdezd az értelmét kifizette nekem az árat én csak paypallal segítettem)

az oldal 5napig semmit se csinált írtam nekik levelet hogy kifizettem de semmi
    akkor mondtam hogyha másnapra nem történik semmi megy a refund
    erre megfenyegetett hogy tönkre teszi a twitter lapját az ismerősnek ha vissza merem vonni a pénzt mert hogy már elindította a folyamatot és blablabla
    200-at gyorsan hozzáadott, mondta hogy amíg nem vonom vissza a refund jelentést addig nem fogja a többi 800-at
    végül leveleztünk párat és belementem hogy oké zárom a jelentést és akkor majd jön a többi követő.
    nos azóta sem történt semmi 1hét alatt és írtam nekik hogy a 25dollárból 1000 követő helyett kapott az ismerős 200-at ami az oldalon csak 10dollár lenne

na ilyenkor mit tudok tenni? nem tudok már jelentést írni ugyanarra mert 1x lezártam hogy nincs hiba. lehet még ilyenkor valamit kezdeni hogy átb@sztak végül?

Új hozzászólás Aktív témák