Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz V/ #36899 üzenetére

Félreérted. Ez kvázi egy MasterCard, amit fizikailag nem gyártanak le. Minden másban ugyanaz.
    Amikor utoljára vásároltam vele akkor már régen 2022 volt a valós lejárata az OTP-nél, tehát nem járt le! Felteszem az információt (amikor az OTP meghosszabbítja az érvényességét) a PayPal nem kapja meg a banktól és vezet magánál tovább egy nem létező lejárati dátumot egy létező, érvényes kártyához hibás adatot társítva.
    Majd azt állítja egy érvényes MasterCard-ról, hogy lejárt, ha a hibás adat ezt tükrözi. Tehát engem kvázi x évente arra kötelez, hogy javítsam ki a hibás adatot frissítés címén. A semmire nem használt, semmire sem jó hibás adatot.
    Tehát engem tök feleslegesen kötelez erre a kvázi adatszolgáltatásra, hiszen most megadat velem egy éppen aktuális dátumot esetemben 04/2022 amit utána vezetni fog 2022-ig akkor is, ha az OTP-nél közben már mit tudom én 2020-ban átírják mondjuk 04/2025-re, tehát az egész buzerálás azért van, hogy a PayPal vezessen egy fals adatot. Semmi értelme.

Új hozzászólás Aktív témák