Új hozzászólás Aktív témák

• Viking001

csendes tag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a Paypal regisztrációval kapcsolatban. Kb. 1 napja küzdök vele, de van egy akadály amit semmiképpen nem tudok megoldani. A fiók létesítése, a bankkártya csatolása, társítása az megoldottnak látszik. Legalábbis a piktogram zöldre váltott és ki van pipálva. Az email cím megerősítése a gondom. Sajnos a fórumon található bevezető anyagban sem találtam a problémámra megoldást.
    Van egy jelszavam, ami a gmail fiók létesítéséhez volt szükséges. Van egy másik jelszó is ami a paypal fiókhoz kellett. Amikor az email cím megerősítés menüpontba lépek az email címemre ezt az üzenetet kapom. A nevet és a 20 jegyű kódot mellőzöm.
    Confirm your email address
    Dear XY,
    To finish signing up for your PayPal Premier account, you must click the link below and enter your password to confirm your email address.
    [Click to activate your account
    After you confirm your email address, you can send money quickly and easily, accept unlimited credit card and bank account payments, use special tools for sellers, and receive Customer Service hotline help 7 days a week. You can also receive payments for low fees.
    You can also confirm your email address by logging in to your PayPal account at https://www.paypal.com . Click the "Confirm email address" link in the Notifications and then enter this confirmation number: 20 jegyű számsor.
    Rákattintok a számla aktiválásra, visszavisz a paypal oldalra és az általam megadott email címhez tartozó jelszót kéri az email cím megerősítése céljából. Első olvasatra a paypal fiók létesítésekor kreált jelszót adtam meg. Ekkor megnyílik a fiókom. Az adatok alapján azt látom, hogy továbbra is megerősítetlen maradt az email címem. Sokadik eredménytelen kísérlet után írtam az ügyfélszolgálatnak ahonnan előre elkészített típus választ kaptam. Abban az szerepelt, hogy a megerősítéshez küldött üzenetben szereplő 20 számjegyet adjam meg a kért jelszónak. Amikor ezt adtam meg akkor hibaüzenetként „helytelen adat megadás” –t kaptam. Próbáltam a gmail fiók létesítéséhez használt jelszót is megadni, de az is hibaüzenettel végződött. A neten nem találtam semmi információt, hogy mi lehet a gond. Az első kísérletek során a jelszó megjegyzés szolgáltatást (google) igénybe vettem. A sikertelen próbálkozások után töröltem a paypal fiókot. Az ismételt regisztráció során már nem kértem a jelszó megjegyzést, de a helyzet ennek ellenére nem változott. Itt tartok, hogy nem tudom az email címemet megerősíteni. Ebben kérnék segítséget és tanácsot.
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák