Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PiEm-14B

csendes tag

Egy kis segítséget kérni. Több száz PP tranzakcióval a hátam mögött sem tudom pontosan most mi van.
    Extreme Digitalnál vásároltam valamit 07.16-án és kifizettem rögtön PP-vel. A szokásos módon zárolva lett a számlámon az öszeg, viszont azóta is pending-ben van, valahogy így. Érdeks módon semmilyen detail-t nem mutat róla a paypal, ami elbizonytalanít, hogy hol a hiba. Korábban nem emlékszem, hogy ilyennel találkoztam volna, de az is igaz, hogy nem szoktam a pending tranzakciókat nézegetni, mert soha nem volt még 1 napnál tovább ilyen állapotban.

Szóval az ED pár naponta küldözgeti a levelet, hogy fizetésre várnak. Én PP oldalon nem tudok mit kezdeni a tranzakcióval (se további authorize, se dispute, se semmi), banki oldalról sem. ED-t felhívtam pár nap után, kérték írjak mailt, megtettem válaszoltak is, mire én visszaírtam a kért összes infót, és hogy a PP szerint a pending csakis a bolt hibája, mert nem könyvelik le a tranzakciót. Azóta az ED tojik a fejemre. Már tudom miért fogadtam meg, hogy nem vásárolok itt többet, mert komplett idióták és szemetek is, csak most így hozta a sors. Szóval felhívom majd holnap őket, de jó lenne tudni, hogy vajon tényleg hol a hiba. Volt már valakinek hasonló?

Új hozzászólás Aktív témák