Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

válasz CactuS #765 üzenetére

Szerintem: Gage mod courier, a sok bónusz lézerirányzék miatt (nagyban megkönnyíti a "csípőből" tüzelést), gage weapon pack #1 (ad gránátokat és a mostani rebalancszal egy nagyon jó assault rifle-t az eagle heavy-t), gage sniper (a sniperekkel át lehet lőni a pajzsokon, és nagyon erősek még mindig), butcher's bbq pakk (gránátvető és molotov koktél, ez utóbbi dw-re nélkülözhetetlen). Esetleg megfontolandó még a shotgun pakk, illetve ninja pakk, de ezek nem létszükségletek.

A pályák közül a hotline miami (nagyon jó smg-k, a mostani rebalance után meg pláne), armored transport (a már említett stealthes gruber kurz miatt, bár loudra se elvetendő pisztolyocska). A Big Bank és a bomb heists pedig nem adnak kiemelkedő fegyókat, de mind stealthben illetve loudban nagyon élvezetes, és jövedelmező pályák, a bomb heist ráadásul egyből 2 külön pályát is ad!

pilu85: azért a karakter dlc-k sem rosszak. Sőt, a sokol pakk szerintem eddig egyenesen a legjobb dlc, a grinder perk deck hihetetlen op. Bár az igaz, hogy ebből a dodge-osok profitálnak főleg. De jár hozzá még a valkyria is, ami az egyik legjobb assault rifle, pláne a megfelelő hangtompítós skillekkel. Clover pakk is remek a burglar perkkel, ami nélkül én stealth pályát nem tudok elképzelni.

Új hozzászólás Aktív témák