- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Csokishurka #31426 üzenetére
5 socketet tudok neked van, van Harvest craftom elmentve, ha kell, az 5 link, meg meg van craft bench-be (de nem sokára az 5 socket is meglesz, 2 node-nyira vagyok)
-
dbius
veterán
válasz
Csokishurka #31424 üzenetére
A bányában tudod összegyűjteni: link
-
TrollBalint
addikt
válasz
Csokishurka #31411 üzenetére
van két terület, aminél rámehetsz harvest-re (én - emlékeim szerint - rámentem) de majdhogynem máshol többet bukkan fel harvest
amúgy most találtam egy craftot, ami 5 socketes-sé teszi a cuccot, el is mentem neked(az 5 linkes crftot most nézem, ahhoz ilvl 69-et ír, ami azt jelenti néhány szinttel magasabb cuccot lehet vele linkelni (max talán 10 lehet az eltérés) de az 5 socket-elő az 83-as
Vegyél fel friendlist-re aztán írj rám, kb. egész nap online vagyok, csak nem mindig vagyok előtte, így lehet nem válaszolok rögtön -
dbius
veterán
válasz
Csokishurka #31411 üzenetére
Tudsz corrupted tárgyat is módosítani a crafting benchen, ahogy említették. Socketek számát, színét és a linkeket is tudod variálni, de költséges, mivel annyi vaal orb is kell, ahány egyéb chrome orb, vagy jeweller orb, stb.
Ezt figyelembe véve pedig általában olcsóbban jöhetsz ki, ha megveszed a cuccot "készen".
-
TrollBalint
addikt
válasz
Csokishurka #31408 üzenetére
VAlamint, most néztem, nekem van elmentve harvest craft, hogy 5 linket csinál 5 socketből, nem tudom működik-e corrupted item-en, ha igen, szívesen felajánlom.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Csokishurka #31408 üzenetére
craft bench-et nézted? Nem tudom miket, de néhány dolgot lehet csinálni a corrupted itemmel, színeket változtatni biztos.
-
Lokids
addikt
válasz
Csokishurka #31022 üzenetére
Nekem inkább azt mondja meg valaki, hogy mi a legjobb az exa farmra.
-
válasz
Csokishurka #31025 üzenetére
/dnd és nem fognak zaklatni
-
m.lala
aktív tag
válasz
Ez nekem is örök kérdés, ötletem lenne/van de inkább meghagyom a választ a tapasztaltaknak.
Viszont javaslom, ha még nem használod töltsd le az awakened poe trade-et és minden játék indulás előtt inditsd el.
A program elég jól beárazza a cuccokat nagy segítség ingame...
ráhuzod az egeret az itemre és ctrl+d megmutatja mennyiért vesztegetik. -
Edge
veterán
válasz
ha lvl 43on már van 120c-d akkor inkább mi kérünk tőled tanácsot
viccet félre téve jelenleg az ultimatumok adják a legtöbb chaost, mint ahogy picit feljebb Genji is arra világított rá.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Csokishurka #30889 üzenetére
Akar , biztos talalni ra buildet a neten
Nemkell azert ujat kezdeni Regret orbal lehet megoldani plusz a kampany alatt is kapsz pontokat amivel vissza szedhetsz a fan mar lerakott pontokat .
-
Har_melin
addikt
válasz
Csokishurka #30879 üzenetére
a flickert manapság már szinte csak haladásra és proccra használják, elment mellette a játék. Nem is igazán emlékszem, mikor volt utoljára arra épülő build itt a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest