Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
freddirty #28418 üzenetére
Azt, hogy illene, vagy nem illene nerfelni, az jó kérdés. Tény, hogy ez a cold bv build elég speciális és "niche" mechanizmusokat használ (supreme ego, mana abuse flaskákkal és pf-fel, speciális cluster jewelek, stb..), ami nem mindenkinek fekszik és nem egy kezdő build, ahhoz,hogy életképes legyen kell egy minimális gear, amit az első 1-2-3 hétben nem könnyű megugrani az átlag játékosnak. Ez mindenképpen a nerf ellen szól.
De, ahogy te is mondod, ha ezek az alap gear-ek megvannak, akkor elég OP build lesz belőle és ez ugyanígy igaz a fire és a lightning verziókra is. És őszintén szólva eléggé trivializálják a játékot ezek a build-ek, ami játékfejlesztői szemmel nézve eléggé kérdéses, szóval én simán el tudnám képzelni, hogy jobban nerfelik és megérteném. (És igen, ebben benne van az aurastacker és a többi ilyen abuse build is). Mert,ha ilyen buid-eket adsz a többség kezébe, úgy, hogy csak nagyon minimális befektetés kell, akkor hosszútávon a játékosok elvesztéséhez vezet, mert unalmas lesz a játék.
Nyilván ez nem ilyen egyszerű, ilyen komplex játéknál, mint ez is, ott vannak az egyéni prefenciák, mint nálad is. Mindenki mást élvez a játékban és ez rendben is van, csak pont emiatt nehéz is megfelelni mindenkinek, minden ligával. Ráadásul bárki bármit mond, az MMORPG műfaj, amit a PoE is képvisel, nagyon halott a többi populáris kategóriához képest, csak egy nagyon kicsi réteg, így állandóan harcolni kell az új játékosokért is a régiek megtartása mellett (talán csak az RTS áll rosszabbul).
Én még mindig bízok a GGG döntéseiben, ha hosszútávot nézem a játék óriásit nőtt és rengeteget fejlődött, ha rövidtávot nézem (mondjuk az elmúlt 1 év), ott is rengeteg pozitívum van a cluster jewelekkel, a determinisztikus craftokkal (harvest és aw + conqueror orbok), a specifikus loot chestekkel, csak, hogy néhányat említsek.
És igen, vannak negatívumok is, egyértelmű (lásd ajtós liga),de úgy gondolom egy próbát megért, tesztelni akarták hogy reagál a nép, reméljük levonták a megfelelő következéseket belőle.Egyébként, ha másfelé nézelődsz, bátran merem ajánlani a Project Diablo 2-t még mindig. Kicsit elfogult vagyok, mert D2-n "nőttem fel", de szerintem óriási, amit a PD2 fejlesztők csináltak és csinálnak folyamatosan, a rengeteg újítással és QoL változtatással egy amúgy is jó játékot még magasabb szintre emelnek folyamatosan. És az, hogy több,mint 2 hónappal az indulás után is még 5-10e aktív játékos van, szerintem magáért beszél.
Másik lehetőség pedig a Last Epoch, amit még nem volt lehetőségem kipróbálni, de tervezem a közeljövőben és folyamatosan követem, mert nagyon ígéretesnek tűnik.
-
Mirman
őstag
válasz
freddirty #28418 üzenetére
Szerintem is érdemes néha kihagyni egy kis időt . Én pl Harvestet magamhoz képest komolyan toltam (majdnem teljes map completion , egész jó gear , endgame boss killek). Heistet teljesen skippeltem és csak néha néha standardre mentem efl buildeket kipróbálni hogy mit indítsak kövinek.
Ezt a ligát viszont rettenet várom , teljesen mindegy milyen lesz ezt no-lifeozom. -
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- gregdepo5 károsultjai
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- RPI4 helyett S912/S905x3 procis tvboxok linuxra
- Fantech Helios II XD3 V3 1K white gamer egér (PAW3395, TTC Opticals, 55g, S2 shape)
- 2020 MacBook Air Hangszóró pár
- GAMER PC - I7 12700k - RTX 3070 - 32GB DDR4 - 1TB M.2 SSD - 750W GOLD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest