- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Pszicho #17897 üzenetére
Látod, ez jó kérdés, de ha abból indulok ki, hogy pl. egy 4 linkesnél simán szétkapja a linkeket, akkor nem árt vigyázni.
A kettőt amit összehoztál minimális befektetésből... Szerintem piszok nagy mázlid volt. Nem véletlen kerül annyiba, ha craftolni akarod a 6linket. Nem olyan egyszerű.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #17828 üzenetére
A Cospri csak plusz (bár gondolom masszív plusz a Frostbolt interakció és a life leech miatt). A Cyclone-ra is rá van kötve egy, a linkeden az 5.1 alatt van a gem setup, az a fő sebzés. Hiába két azonos skill, a sebzés bónuszuk a kapcsolt support gemek miatt egészen más.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #17823 üzenetére
- az ele resist értéked max cappolt. Hiába van az egekben az uncapped érték, a játék 75% (bizonyos cuccok esetén lehet magasabb) resistet vesz figyelembe. A pure eva build pedig sajnos ilyen, a mechanikájába bele van kódolva, hogy előbb utóbb bekapsz egy sebzést. Ha peched van, akkor pont egy olyan critet, amire már nem elég a HP-d.
- Cast on Crit build, a Cyclone phys crit sebzése esetén elsüti egyrészt a hozzá kötött Ice Novát, másrészt a Cospri-ba rakott Ice novát és Frostboltot. Nem a Cyclone sebez, az csak a critet adja a sebzéshez.
-
forguet
senior tag
válasz
Pszicho #17747 üzenetére
Azt erdemes megfontolni h milyen vedelmi mechanizmust akarsz.
A csokkeno hozadek elve alapjan a legkisebb befektetessel a legjobb eredmenyt ugy erheti el az ember ha minel tobb mechamizmust tart fent kis inveszticioval...kis armor, evasion, block, dodge...
A problemam az osszes nem armor alapu vedelemmel h HA atcsuszik egy boss critje akkor az faj - es hiaba invesztaltal vedelembe ugyanugy beeshet egy onehit...
Uh en most egy full armor buildet probalok hatha ez jobban bejon...nezd meg a hank the tank videot talan erdekes neked is.
Meg mindig korai velemenyt formalnom (lv66) de eddig biztato amit latok bar felek h a dps keves lesz endgamere (bar egyertelmu h a tankinessert be kell aldozni nemi dps t) -
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #17747 üzenetére
nem találom, hogy én melyikből indultam ki, de mivel ez egy tisztán phys dmg build, sok agyalásra nincs szükség hozzá. Először célszerű alul jobbra a Vitality Voidhoz eljutni, hogy legyen life és főleg mana leech. Manához eleinte kellhet még egy flaska is. Utána az én taktikám ilyenkor mindig az, hogy először elmegyek a szélső végpontokig amilyen gyorsan lehet, jelen esetben először balra Resulute Technique és Discipline and Training, utána jobbra a Brutal Blade-ig, felszedve a Heart of Oak-ot is.
Utána jön az összes, addig fel nem vett block node, onnan kezdve pedig a cucc függvényében vagy a life, vagy a sebzés nodeok, attól függően, hogy melyikből állsz rosszabbul. Ascendancynél megint nincs nagy variálás, a Painforged adott, Cruelen én a Violent Retaliationt választottam, Mercilessen a Versatile Combattant-ot és uberlabra mradt a Blood in the Eyes. Merciless labbal én megvártam, amíg lvl64-en fel tudtam venni a Surrender pajzsot, ennyi.
A lacerate-nél érdemes figyelni arra, hogy az éppen támadott ellenfél kb. dupla sebzést kap, mert a két vágás mindegyike éri, a tőle oldalt állókat csak az egyik. Bossok ellen lvl85-86 fölött már nem is cserélgettem a skilleket, elég volt a lacerate is, a vége felé pedig bent hagytam a conc effectet, így is elég volt a clearspeed. Egyébként bossra Lacerate helyett Blade Flurry, Multistrike helyett Chance to Bleed, Increased Area helyett ConcEffect. A bányában pedig a Shield Charge - Faster Attack helyett Phase Run - Increased Durationt használtam, hogy a sötét oldaljáratokba ne szoruljak be felderítéskor.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #17745 üzenetére
A slayer hatalmas eséllyel nem lesz jó, mert pont a legfontosabb tulajdonságát, az overleechet nerfelték, márpedig a slayer buildek 99%-a arra épült. Én nagyon kevés slayert próbáltam, nekem nem jött be a játékstílus, de láthatóan nem tolonganak a 3.6-os buildekben.
RF Jugg ha a 3.5-ben működött, akkor most is fog, mert sem a skillhez, sem az ascendancy-höz nem nyúltak. Személyes tapasztalat szintén nincs, talán másnak itt a fórumon.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Pszicho #17745 üzenetére
3.6 van mar, szoval probalj olyant nezni
Ugy nezem jo lesz"3.6 Synthesis Changes:
I can't say for sure if the Slayer leech changes are a buff or nerf yet, need league to start so I can test. Will update then. Skill tree should be basically untouched barring some of the Templar area pathing. I'll update the tree once we get POB updates."Akkor talan jo talan nem teljesen
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #17714 üzenetére
Max block gladiator The Surrender pajzzsal, Reave vagy Lacerate fő skillel, Blade Flurry-vel a bossok ellen.
Én az előző ligában egy Daresso Defiance páncéllal használtam, a gyakorlatilag perma onslaught miatt, de lehet bármilyen más is sok HP-val, resisttel, akkor kell egy onslaught flaska. Kesztyűnek a Haemophylia a bleedsplosion miatt (gyorsabb clearspeed), fegyvernek meg egy minél nagyobb pdmg-t adó kard. Nem kell az egekbe menni, +350-es értékkel már bőven játszható a build (shaper szinthez azért már kell rutin vele), utána pedig annyit költesz jobb fegyverre, amennyi telik vagy akarsz.
ez a saját karakterem pastebin fájlja.
-
forguet
senior tag
válasz
Pszicho #17714 üzenetére
TS deadeye nem igazan starter build...kell beletolni rendesen h tundokoljon.
Melee buildekben most a molten strike jugger grelwood shankkel a slager. Kicsit draga meg a gs igy liga elejen 1.5 ex kornyeke de a 10exbe belefer.
Mondjuk tankosnak annyira nem tankos es amint nincs leech baj lehet.
Meg lehet meg probalni sword+board molten strike gladiatort ott van tobb def ha felaldozol egy kis offensive et.En most egy double strike championt probalok perma fortify-jal de meg csak lv60 uh nem tudok nyilatkozni h jo lesz-e
-
TrollBalint
addikt
válasz
Pszicho #17469 üzenetére
Az elemental resistance-ket mindig maxon kell tartani. Már T12 map alatt is nagyon ajánlott. Két érték van igen, egyik a caped, vagy másnéven maximum resistance, ez az, ami max 75% lehet. Ennyivel csökken az elemental sebzés, amit bekapsz. Ami a zárójelben van érték, az az uncaped, és ha kapsz valami resistance csökkentő hatást (ami nem a max resistance-t csökkenti! ) akkor az ebből vonódik le. Legalábbis én így tudom.
Vannak karakterek, akik elboldogulnak -60-as chaos resistance-szel is, de ahhoz már biztos, hogy kell egy chaos resistance potion, illetve a Syndicate-tel felértékelődött némileg a chaos resistance. Én szeretem pluzsba tolni, de talán egyszer, ha elértem a 40-et. Most, hogy vannak dupla resistance modok (1 elemental + 1 chaos, némileg könnyebb)
Ha választani kellene, hogy kapok +10-15% elemental resistance-t (és nem vagyok maxon) vagy plusz sebzést, én a resistance-t választanám.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #17442 üzenetére
- normál skill gem max. Q a játékban 20%
- a GCP mindig +1% ot ad hozzá, 20% fölé nem húzhatod vele
- a vaal orb több kimenetet generálhat:
- nem lesz semmi változás, csak a gem lesz corrupted.
- a gemből vaal skill lesz (ha van belőle. Amiből nincs, annál ez aopció természetesen nem játszik.)
- megváltoztatja a szintet +/-1-gyel. (Random)
- csökkenti vagy növeli a Q %-ot 1-10 közötti értékkel. Max. elérhető Q így 23% -
rumkola
nagyúr
-
-
tibee77
őstag
válasz
Pszicho #17194 üzenetére
Minden attol függ hogy mennyi penzed van az adott buildekre.map clear szempontjabol mindkettö erös, bossozasra a winter orb nem annyira.illetve persze az is tud erös lenni de arra sokat kell költeni.poets pen buildek mindenre jok kb., igaz egy normalis bossozos pp buildhez legalabb 3 poets pen kell de inkabb 4.(bossnal fegyvervaltas single target skillre) az is igaz hogy mf poet buildem nem volt meg, nemtom mennyire korlatozza a sok magic find a dpst/tulelest. Liga kezdesre nem opcio, mivel a wand nagyon draga az elejen, viszont siman arc skillel lehet fejlödni budget gearben is szoval kesöbb at lehet allni.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Pszicho #17189 üzenetére
Marcius 4.-en vege a liganak, nem lenne erdemesebb inkabb 8.-an az uj ligaban nekikezdeni?
Persze ez csak egy maganvelemenySzerk.: Felteteleztem, hogy ligaban jatszottal, nem a standard nem indul ujra. (de gondolom a patchet megkapja, szoval, ha valami nerfelnek patchben, azt nem fog mukodni utana mar hatekonyan)
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #15068 üzenetére
mivel a Mu Online-t említetted:
itt nincs fix, adott karakterhez kötött képesség. Szó szerint bármelyik alap karakterből bármilyen buildet csinálhatsz. Lehet persze, hogy szar lesz, hiszen a passzív pontok jellege igazodik ahhoz a classhoz, amelyik körül elhelyezkednek, de az a fajta fix képesség kiosztás, mint akár a Mu-ban, akár a Diablóban vagy a Grim Dawnban alap, itt nincs. Nincs az, hogy egy witchnél lvl 30-on eldönthetem, hogy az A skillt tápolom tovább vagy az adott B és C skillből kiválasztom az egyiket.
Ha visszagörgetsz pár lapot, akkor ott pl. éppen egy elemental sebzéses íjász witch karaktert taglaltunk, ami ráadásul a várakozással teljesen ellentétesen használja az egyik fő passzív pontot, éppen attól működik.
Itt minden build a passzív pontok - felszerelés - skill gemek hármasának az összhangján alapul. Ha csak az egyikre vagy csak kettőre figyel az ember, akkor sanszos, hogy szar lesz. Mivel pedig a kombinációk szinte végtelenek, saját fejből kezdőként szinte esélytelen működőt csinálni. Vagy legalább is minimum annyi tanulás (mármint olvasgatás, értelmezés) kell hozzá, mint amennyi játék és persze nagyon jó angol tudás.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Pszicho #15068 üzenetére
Amiket írtál eventek, itt nincsenek, helyette, az end game-ben van a mapozás, illetve a már általad is ismert bánya, ami egyelőre league specifikus. (Nagy sikerre való tekintettel, biztos vagyok benne, hogy be fogják integrálni a standard játékba). League 3 hónapig tart, majd 1-2 hét szünet, és jön az újabb, más exclusive tartalommal.
Ahogy Harm_elin is írta, minden vizuális effekt creditért, credit pedig pénzért vehető csak. (Nincsen amolyan "wow"os, "RoM"-os alternatíva, hogy én megveszem majd átadom neked és te pedig adsz goldot / cuccot / akármit érte. (Persze a játékban talált tárgyak trade-elhetők, természtesen)
Itt a játék wiki oldalán is Poe Wiki sok infot találhatsz, de amíg nem ismered kicsit a játékot nehéz eligazodni. Elsőre talán ezt az oldalt érdemes nézegetni: Vendor recipe System -
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #15068 üzenetére
- a bánya sötétjében minden karakter csak rövid ideig bírja, így van kitalálva. Lehet ellensúlyozni a degen-t, de nem azon az alacsony szinten, amin most vagy.
- minden extra vizuális dolog, szárny, világító akármi, stb., pénzért, pontosabban pénzért vehető creditért kapható a játék shopjában. Ezen kívül minden ligában van egy challenge lista, amelyből ha bizonyos számút teljesítesz, akkor kapsz valamilyen fix darabot. A feladatok a H billentyűre jönnek fel. Csere, trade nincs, minden vásárlás szigorúan ahhoz az accounthoz kötött, amelyik megvette/megnyerte, de a karaktereid között csereberélhetsz.
- kérlek, hogy olvasd el a topik tetején lévő összefoglalót. Abban egyrészt elég részletes infók vannak a bányáról, másrészt a játék védelmi rendszeréről is, ami nagyon távol áll a nagy páncél = jó build koncepciótól. A bányában egyébként tök mindegy, hogy milyen páncélod van, a Damage over Time sebzést nem érdekli.
- ha meghalsz, akkor üresnek mutatja a flaskákat. A bánya központjában nem is töltődnek újra, ahhoz vissza kell menni a városba vagy a hideoutodba.
- természetesen itt is van sok hp - sok páncél build, keress rá a juggernaut-ra, de még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem a megszokott, kasztonként egy, max. két alternatívát ajánló ARPG. Minden kezdőnek azt tanácsolom, hogy először a fórum Classes/Builds részében nézelődjön a league starter, beginner friendly buildek között. Nézzen meg hozzá videókat, annak alapján válasszon ki egyet és próbálja azt követni. Ha elkezdesz minden hp pontot felszedni és használod a kezedbe került legerősebb fegyvert, attól még ugyanúgy lehet egy életképtelen, állandóan meghaló karaktered, ez a játék nem így működik.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #15053 üzenetére
a quest cuccokhoz még annyit, hogy van, amikor a szükséges holmi nem az adott pályán van, pl. az A3-ban a csatorna átjáró megnyitásánál. Ilyenkor azonban frissül a leírás (U billentyű, quest lista a világtérkép alatt) és ott megvan, hogy melyik pályán kell keresgélni vagy kivel kell beszélni. Azok az NPC-k, akiknél akár új információ, akár jutalom van, egy nagy fehér felkiáltójellel a fejük fölött ácsorognak a városban.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #15053 üzenetére
- A flaskák alapból a monszták leölésével töltődnek. Mivel a bánya sötétjében lévő monszták sebezhetetlenek, nem is tudod leölni őket, ergo a flaskáid sem tudnak feltöltődni.
- a falakat csak egy irányból tudod megközelíteni: mégy már feltárt, kivilágított ösvényen, ha látsz egy sötétbe vezető oldaljáratot, akkor bemégy. Ha szerencséd van, akkor a végén lesz egy berobbantható fal. A kérdéseid alapján azért hozzáteszem, hogy a robbantáshoz dinamit kell, amit ugyanott tudsz megvenni, ahol a fáklyát is.
- igen, a bánya sötétje felzabálja a hp-t. Ha elkezd csökkenni, akkor tanácsos elrohanni a fény felé.
- a quest cuccokat az adott térkép minimapján (9-es billenytű) egy bazi nagy citromsárga felkiáltójel jelöli, elég nehéz nem észrevenni. Ha nem találod, akkor nem jártad be rendesen az adott pályát.
- a szárnyas kérdést nem értem. Ha arra gondolsz, hogy a városban más játékosokon látsz néha szárnyakat, azok megvásárolható skinek, egyetlen item kell hozzájuk: valódi pénz.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pszicho #15053 üzenetére
Hú, elég elölről kell kezdeni akkor nálad. A Flaskák, álá életerő poti és társai (mert nem csak életerő ital van) pont úgy működnek, ahogy az életben is: ha kiiszod, akkor kiürül. Ilyenkor tölteni kell a "Currently has 0 charges" annyit tesz, hogy tök üres, 0 töltet van benne. Ami Flaska ládában vagy inventoryban van az bizony üres -> használhatatlan (míg be nem rakod az övbe, akkor pedig tölthetővé válik). Ha városba teleportálsz, akkor újra tele lesz, de játékmechanikai elemek is töltik menet közben, miközben harcolsz. pl. kritikus találatok esetén kapsz valamennyi töltetet, de egyéb módokon is töltődhet (pl. választott Ascendancy is töltheti alapból vagy ugyanígy Pantheon)
A bányászkodás most került csak bele a játékba, de itt egy kis leírás hozzá [link] itt pedig egy magyar nyelvű videó, amit nemrég linkeltek itt a topikban [link]
Ennek a srácnak van több videója is, nézegesd őket [link]
A küldetések nem túl bonyolultak, csapj le valamit vagy hozz el cuccot. Mivel a térképek legjava random generált (vannak azért fix elrendezésűek is), így nincs más hátra, mint bejárni a térképet és ütlegelni. A küldetéshez szükséges helyeket sárga felkiáltójellel jelöli a térkép, ha közelítesz hozzá
No egyelőre tőlem ennyi, de majd jönnek reggel a szakik és talán kapsz még plusz infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest