- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Amire én gondoltam ahhoz komoly koordinátageometriai ismertek kellettek volna, amivel már nem rendelkezem. De minimum grafikus felületben gondolkodtam és változó karakter méretekkel, hogy maximálisan ki lehessen tölteni véletlenszerűen a képernyőn véletlenül elhelyezett derékszögű háromszöget, ami tetszőleges szögben állhatott volna. Ehhez képest egy mérföldekkel egyszerűbb feladatot látok...
-
HEBI
senior tag
Ez nem Pascal kérdése és nem is háromszög rajzolásé, hanem a kitöltés gázos. Kell hozzá tudni a karakter szélességét, magasságát és matematikai alapon kell megközelíteni azt a koordinátapár halmazt amibe lehet kirajzolni. Pontosan kell kitölteni a derékszögű háromszöget?
Meg mellesleg az ilyen házik arra valók, hogy az Illető készítse el!
De segíteni szívesen segítek, ha nekiáll és kérdez!
Aktív témák
Hirdetés
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest