- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halee!
Asszem elrontottam valamit..
PQ Particion Magicet használtam régebben, de most valamiért egy Symatech féle Norton Partiton Magicet próbáltam ki. Mindkettő nyolcas verzió volt.
Nos, megláttam a kezelőfelületét, ugynaaz mint Pq-nak, meg is örültem, h "Na hát ez egyszerű lesz!"... Hát nem lett az.
Egy 160-as hdd-n akartam a meglevő 60(system) illetve 100gigás(adat) helyek mellé egy 2gigásat létrehozni (lapozófájlnak) (asszem a 100-asból csípte volna le), ez a sz×r meg eltüntette a 100 gigás particíót, legalábbis "Pqrp" lett a típusa "NTFS" helyett, így az other kategóriába esik....
Persze a 2 gigásat se hozta létre, és nem tudok semmilyen műveletet végrehajtani, csak formázni engedi.EZ nem ferr!!!!!!!!!!!!
Nagyon fontos játékmentések voltak a 100gigás partíción
, arra lett telepítés előtt mentve a cucc, a franc az ilyen........ááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!Vagy várnom kellett volna még? Me 10 percig csak villogott a hdd led aztán meguntam, kikapcsoltam a gépet, ezt nem kellett volna?
Meddig tart egy iylen partíció létrehozás? Eddig egyszerűbb volt, régen használtam már amúgy, és akkor is csak másoknak, nekem több hdd-m is van, nem volt rá eddig szükségem.
Rosseb egye meg...
Olyan unalmas a file visszaállítókkal szöszmötölni...

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, arra lett telepítés előtt mentve a cucc, a franc az ilyen........ááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!