- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halee!
Asszem elrontottam valamit..
PQ Particion Magicet használtam régebben, de most valamiért egy Symatech féle Norton Partiton Magicet próbáltam ki. Mindkettő nyolcas verzió volt.
Nos, megláttam a kezelőfelületét, ugynaaz mint Pq-nak, meg is örültem, h "Na hát ez egyszerű lesz!"... Hát nem lett az.
Egy 160-as hdd-n akartam a meglevő 60(system) illetve 100gigás(adat) helyek mellé egy 2gigásat létrehozni (lapozófájlnak) (asszem a 100-asból csípte volna le), ez a sz×r meg eltüntette a 100 gigás particíót, legalábbis "Pqrp" lett a típusa "NTFS" helyett, így az other kategóriába esik....
Persze a 2 gigásat se hozta létre, és nem tudok semmilyen műveletet végrehajtani, csak formázni engedi.EZ nem ferr!!!!!!!!!!!!
Nagyon fontos játékmentések voltak a 100gigás partíción
, arra lett telepítés előtt mentve a cucc, a franc az ilyen........ááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!Vagy várnom kellett volna még? Me 10 percig csak villogott a hdd led aztán meguntam, kikapcsoltam a gépet, ezt nem kellett volna?
Meddig tart egy iylen partíció létrehozás? Eddig egyszerűbb volt, régen használtam már amúgy, és akkor is csak másoknak, nekem több hdd-m is van, nem volt rá eddig szükségem.
Rosseb egye meg...
Olyan unalmas a file visszaállítókkal szöszmötölni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, arra lett telepítés előtt mentve a cucc, a franc az ilyen........ááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!