- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #12 üzenetére
A még pontosabb hiba: ''Bad File Record Signature''. Lehet ezt javitani?
-
Johnny Cage
addikt
Na most mondjon valaki valami okosat: sikerült elérnem, hogy a C particiót csökkenteni tudjam 2 gigával (maximális megengedett), hogy az E-t ugyanennyivel növelhessem. Csökkentett módban végre hajlandó volt ezt megcsinálni, a C-t bizony csökkentette, és látszólag az E-t növelte, csakhogy az E-ről eltűnt minden adat. Elméletileg ott van (a Partition Magic látja, s a meghajtó betűjele is látható) és elméletileg az adatok is rajta vannak, csakhogy nem lehet elérni (-nincs ilyen meghajtó-, -a lemez sérült vagy nem elérhető- stb.). Rescue Disk-em ugyan van, de egy régebbi felállásból származik. Nem szeretném elveszteni ezeket az adatokat, úgyhogy ha valakinek van ötlete, mondjon valami okosat, hogy nyerhetném vissza az E-t - adatokkal együtt.
-
Johnny Cage
addikt
Ez részben oprendszerhez tartozó kérdés, mivel az XP-nek úgy tűnik problémái vannak a partition magic 8-al: átméreteztem az első három particiómat, a 2. már fix, a 3-at a C-ből hizlalom, de helyhiány miatt csak több fordulóval tehetem. Érdekes, hogy a PM valamiért nem engedi a 3. particiót tovább növelni, ezt csak úgy érhetem el, ha az elsőt (C) folyamatosan csökkentem, a lefaragott méreteket átadva a 3-nak. Ezt 2x megengedte eljátszani, közben nyilván folyamatosan pakoltam át az adatokat az elsőről a harmadikra, hogy legyen hely a csökkentésre. (partition magic xp boot-nál végzi el ténylegesen a változtatásokat). Azóta viszont, amikor az átmérezetést kezdené a következőt üzeni vissza: ''Cannot lock drive''. Volt már egy ilyen jellegű problémám a C scandisk-elésénél, ugyanezzel a hibaüzenettel, az amint kiderült, egy akkor ismeretlen okú probléma volt XP-nél. Reméltem, hogy már a 2. szervizcsomag után nem merülnek fel ilyen jellegű problémák... van esetleg valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPad topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest