- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Vëro
csendes tag
Jonapot !
A minap frissitettem egy MoboMarket-es alkalmazast es amikor felfrissitette kerte, hogy inditsam ujra. Ugy is tettem, de amikor ujraindulaskor kiirta azt hogy az applikaciok inditasa (szoval amikor ugy az android bebootol) akkor egyszeruen orak utan se akar semmit sem csinalni , megallt es ennyi... Probaltam a factory reset-et is de nem javult meg azutan sem... Szerintem a romot kene valahogyan ujrarakni vagy a szoftver, de annyira meg nem ertek hozza...Egyik ismerosom buveszkedett vele, most le tudta szedni rola a hibas ROMot de felrakni meg nem tud semmit. Nem hittem volna hogy egy megbizhato piac alkalmazasbol ilyen le tud jonni.... Esetleg tudna valahogyen segiteni nekem ?? Akar igy neten keresztul, akar, valahogy szemelyesen ?
Kerlek titeket segitsetek nekem !
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest