- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártam.
-
Vëro
csendes tag
Jonapot !
A minap frissitettem egy MoboMarket-es alkalmazast es amikor felfrissitette kerte, hogy inditsam ujra. Ugy is tettem, de amikor ujraindulaskor kiirta azt hogy az applikaciok inditasa (szoval amikor ugy az android bebootol) akkor egyszeruen orak utan se akar semmit sem csinalni , megallt es ennyi... Probaltam a factory reset-et is de nem javult meg azutan sem... Szerintem a romot kene valahogyan ujrarakni vagy a szoftver, de annyira meg nem ertek hozza...Egyik ismerosom buveszkedett vele, most le tudta szedni rola a hibas ROMot de felrakni meg nem tud semmit. Nem hittem volna hogy egy megbizhato piac alkalmazasbol ilyen le tud jonni.... Esetleg tudna valahogyen segiteni nekem ?? Akar igy neten keresztul, akar, valahogy szemelyesen ?
Kerlek titeket segitsetek nekem !
Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Gitáros topic
- Revolut
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest