- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártam.
-
Vëro
csendes tag
Jonapot !
A minap frissitettem egy MoboMarket-es alkalmazast es amikor felfrissitette kerte, hogy inditsam ujra. Ugy is tettem, de amikor ujraindulaskor kiirta azt hogy az applikaciok inditasa (szoval amikor ugy az android bebootol) akkor egyszeruen orak utan se akar semmit sem csinalni , megallt es ennyi... Probaltam a factory reset-et is de nem javult meg azutan sem... Szerintem a romot kene valahogyan ujrarakni vagy a szoftver, de annyira meg nem ertek hozza...Egyik ismerosom buveszkedett vele, most le tudta szedni rola a hibas ROMot de felrakni meg nem tud semmit. Nem hittem volna hogy egy megbizhato piac alkalmazasbol ilyen le tud jonni.... Esetleg tudna valahogyen segiteni nekem ?? Akar igy neten keresztul, akar, valahogy szemelyesen ?
Kerlek titeket segitsetek nekem !
Aktív témák
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Milyen monitort vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- sziku69: Szólánc.
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő