- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Cane
őstag
Elképzelhető a mai világban az is hogy X cég vírusírtója felismeri Y cég vírusirtóját a gépen és azt egész véletlenül vírusosnak érzékeli.
-
Zenty
őstag
OFF
Ki ez a csinos háttér?
FFO
mindeki ezt kérdezi :DD :DD ( régi barátnő egyébként :)
jah az lesz most már küldök nem leszek szemét, hogy lejáratom a szar antivirusokat :) egyébként itt van még több kép akit még érdekel:
[L]http://www.krnl.hu/zenty/panda%20platinum%20security%20virusus/[/L] -
X-COM
nagyúr
hát erre csak magamat tudom idézni, nálam 2 nem talált
-
Zenty
őstag
egyébként nem akarok balhét csak eszembe jutottak dolgok :)
-
Zenty
őstag
[L]http://krnl.hu/zenty/panda%20platinum%20internet%20security%20virus%201!.JPG[/L]
-
Zenty
őstag
ugy hogy ilyenhez 1 nem értek :) második ezt szerintem naturba nem lehet igy megfertözni max ha kicsomagolja és ugy instalt megcsinálja!Ezt meg ök tudják!
igen arra gondolok az meg egy piti szar ügy volt ,hogy olyan szánalmas a gyerek hogy levélváltás irományát microsofotal is el akarja adni :)Igen de microsoft azzal vádolta m1 :)
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
aha
és akkor kezdj el azon gondolkozni, hogyan bizonyítod, hogy nem Te fertőzted meg a fájlt (ha egyáltalán tényleg vírusos)
microsoft-ot meg nem zsarolta a srác, ha Mike Rowe-ra gondolsz (vagy, hogy írja a nevét) -
Zenty
őstag
másik: win32:kuang2 instal fáljba voltak ha valakinek van ötlete mert ez elég nagy égés egy virus irtó cégnek virus irtójába virus van !:)
-
Zenty
őstag
Ma letöltötem panda internet security demo trial verzioját! Gondoltam mert tesztelem mostanság az avastot átnézem ,hogy virusos e poén bol demo fáljt! Erre riaztás 2 virus mondom tévedés lehet? megnéztem még nod32 vel és av personal ,ők is mutaták ,hogy van virus benne!Mondom lol nah most mi ez?
mg1 letöltötem fáljt! ( egyébként www.pav .hu rol) és abba is ugyan az a 2 virus volt! Nem hiszem hogy nálam van a hiba mert hozzá se nyultam és a gépem nem virusos! Szoval nemtudom mivan állandó védelmek nem vették észre csak mély keresés!Egyik virus neve win95 matyas másikat meg mindjart mondom!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest