- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Zenty
őstag
OFF
Ki ez a csinos háttér?
FFO
mindeki ezt kérdezi :DD :DD ( régi barátnő egyébként :)
jah az lesz most már küldök nem leszek szemét, hogy lejáratom a szar antivirusokat :) egyébként itt van még több kép akit még érdekel:
[L]http://www.krnl.hu/zenty/panda%20platinum%20security%20virusus/[/L] -
Zenty
őstag
egyébként nem akarok balhét csak eszembe jutottak dolgok :)
-
Zenty
őstag
[L]http://krnl.hu/zenty/panda%20platinum%20internet%20security%20virus%201!.JPG[/L]
-
Zenty
őstag
ugy hogy ilyenhez 1 nem értek :) második ezt szerintem naturba nem lehet igy megfertözni max ha kicsomagolja és ugy instalt megcsinálja!Ezt meg ök tudják!
igen arra gondolok az meg egy piti szar ügy volt ,hogy olyan szánalmas a gyerek hogy levélváltás irományát microsofotal is el akarja adni :)Igen de microsoft azzal vádolta m1 :)
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
másik: win32:kuang2 instal fáljba voltak ha valakinek van ötlete mert ez elég nagy égés egy virus irtó cégnek virus irtójába virus van !:)
-
Zenty
őstag
Ma letöltötem panda internet security demo trial verzioját! Gondoltam mert tesztelem mostanság az avastot átnézem ,hogy virusos e poén bol demo fáljt! Erre riaztás 2 virus mondom tévedés lehet? megnéztem még nod32 vel és av personal ,ők is mutaták ,hogy van virus benne!Mondom lol nah most mi ez?
mg1 letöltötem fáljt! ( egyébként www.pav .hu rol) és abba is ugyan az a 2 virus volt! Nem hiszem hogy nálam van a hiba mert hozzá se nyultam és a gépem nem virusos! Szoval nemtudom mivan állandó védelmek nem vették észre csak mély keresés!Egyik virus neve win95 matyas másikat meg mindjart mondom!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest