Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
armithis
csendes tag
Naszóval nagyon pénztárcabarát gép, és bár komolyabban érdekel a filmezgetés de szerintem nagyon jó választás ez azoknak akik elakarnak indulni azon a bizonyos úton.
GS33-m volt de azt ellopták :S és így sajnos még nem volt elérhető áron a 3ccd, majd azt később.
Kompakt, minden alapdolgot tudó eszköz, anyukák és apukák kedvence, mert hihetetlen egyszerű a kezelése és a minőségre egy szavunk nem lehet. Terveim szerint pár évenbelül már egy komolyabb géppel folytatnám már a teljes digitalizálás és 3ccd nevében de addig ezzel a géppel ki tudom aknázni az amatörfilmezés fogalmát, szerintem.
Akik kameravásárlás előtt állnak, bátram merem ajánlani, nagyon jó kezdés, igazi családi kamera.
üdv. -
armithis
csendes tag
Sziasztok!
Panasonic NV-GS27E kamera topikja. GS17E szinte ugyanaz a gép de úgy gondolom jó az, ha ennek a tipusnak is van egy saját témája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 1 db Intermec PM43 ipari címkenyomtató
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest