- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
pana0017 #2170 üzenetére
pana0017
A TX-48AS640-esnél jelenleg nincs jobb ár/értékarányú készülék.Utolsó ára valahol 168 e körül volt.
Mielőtt megvettem volna, körbenéztem a piacon hasonló ár/érték arányú TV-t keresvén. A Sony-ba (820) nem volt jó a képi interpoláció, azaz nem volt benne. A Samunak túl müa. képe volt. Ami még szimpi volt az az LG 670-ese volt, de annak IPS panel volt (azaz nem volt túl mélyfeketéje, bár volt benne Local Dimming, azért az sem helyettesíti totál a feketét) A többit márkát már nem is néztem (Philips, Sharp...)
Viszont sietni kéne vele, mert már nagyon kevés helyen lehet kapni, lévén, hogy kifutó -tavalyi- modell és az egyik legsikeresebb típus volt. Legutoljára az Auchan akciózta, de csak a kisebb -40"-os- öccsét (valahol 130 környékén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest