Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
Feltettem ide egy padavan-ng.tar.gz csomagba azokat a file-okat, amiket én módosítottam a logó cseréhez. Benne van az általam készített 5 logó, a 3 módosított css, és az index.asp file. Hogy pontosan miket és hol írtam át a css-ben azt már ne kérdezd, ennek már vagy két éve, a fene se emlékszik rá. Minden esetre a csomagban "mappastruktúra helyesen" vannak a file-ok, látni fogod, ugyanúgy ahogy abban a mappádban, ahova a repo-t klónoztad. Szóval ha ezeket a file-okat bemásolod (simán másold rá a ./padavan-ng mappára a csomag tartalmát), felülírva az ott lévőket, akkor ugyanazok a logók lesznek az új firmware-ben, amik nálam is vannak. Utána már csak annyi dolgod van, hogy a...
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/common-theme/img/logo/asus_logo.png
file-t lecseréled arra, amit tegnap betettem ide, és mehet a fordítás.
Az index.asp file cseréje nem szükséges a logók megváltoztatásához, az csak arra kell, hogy a router menüjébe lépéskor az "Internet Status" legyen a nyitóoldal, és nem pedig a "Client Status". Szóval ha ezt nem akarod módosítani, akkor azt ne cseréld le!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest