- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #1483 üzenetére
Akkor meg is válaszolom magamnak, hátha valaki később keres majd a témában. Sajnos nem találtam rá megoldást, mert a firmware-ben lévő mount parancs nem támogatja az umask opciót, illetve a felhasználók kezelése sem teljes értékű, így aztán mindenhol zsákutcába futottam. Szóval aki account alapú FTP és/vagy Samba szolgáltatást szeretne használni, annak egyelőre maradnak az NTFS és/vagy exFAT filerendszerek.
-
Használ valaki FTP-t, ext3 vagy ext4 filerendszerrel, és account alapú hozzáféréssel? Némi gondom akadt a jogosultságokkal...
Adott 4 felhasználó az USB Application - FTP Share menüben. Minden felhasználónak különféle variációkban lenne hozzáférése a HDD-n lévő mappákhoz, olvasás, olvasás és írás, vagy pedig semmi. A dolog elvileg működne is, mert mikor melyik felhasználóval jelentkezek be, mindig csak a neki engedélyezett mappákat listázza a TC, a baj viszont az, hogy írni egyiket sem tudom. Addig eljutottam, hogy a probléma filerendszer szinten ered, mert ha ugyanezt a konfigot megcsinálom NTFS partícióval, ott minden rendben működik. A megoldás szerintem az lenne, hogy az ext4 partícióra mindenkinek teljes hozzáférést kellene engedélyezni, és onnantól az ftp szerver felelne a jogokért, mert most gyanítom csak a root-nak van hozzáférése, aki létrehozta a filerendszert. SSH-n bejelentkezve root-al mindent tudok írni és olvasni is, létrehozva és formázva is a routeren lett a partíció.
Megoldás javaslat valakinek?
-
-
válasz
szaboi6512 #1475 üzenetére
Jaja, vagy az F7 bill., akárcsak Norton Commanderben, vagy Total Commanderben.
-
-
válasz
szaboi6512 #1470 üzenetére
A lényeg annyi, hogy ha a felmountolt HDD gyökérkönyvtárában, vagyis jelen esetben a /media/SAMSUNG_GYARI_HDD mappában létrehozol egy /transmission mappát, és a webadmin felületen az USB Application - Common Setting oldalon bekapcsolod a transmission-t, akkor az automatikusan el is indul. Ez egy szűz rendszerre igaz, aztán, hogy ebbe a DM meg a saját transmission telepítésed miként kavar be azt nem tudom, de nem is nagyon akarok belemenni.
-
-
válasz
szaboi6512 #1466 üzenetére
Szívesen!
A trasmission-be sikerült életet lehelni?
szerk.:
Jaaa, hogy Te külön utólag telepítettél egy transmission-t? -
válasz
szaboi6512 #1464 üzenetére
Ahogy fentebb írták is, ez RT-AC57U-n nem működik, valahogy félbemaradt a fejlesztése, de nem tudok róla többet. Valamelyik újabb fw-ben írták, hogy már jó, de azzal meg komolyabb gondok voltak, a PPPoE kapcsolatot dobálta, szóval én egyelőre maradtam ennél a stabil forrásnál, és nem váltottam az újabb de szerintem kevésbé biztosra.
De túl sok vagy nélkülözhetetlen dolog amúgy nincs ott...
-
válasz
szaboi6512 #1462 üzenetére
Rossz helyen van a /transmission mappa, azt a /media/SAMSUNG_GYARI_HDD alá kellene létrehozni.
-
válasz
szaboi6512 #1460 üzenetére
Fogalmam sincs mi történhetett, hogy sikerült "kinyírni" a routeren a firmware-t, de a lényeg, hogy újra működik.
-
válasz
szaboi6512 #1458 üzenetére
Recovery mód elindul? Tehát a reset- gombot nyomva tartva kapcsold be, akkor elkezd villogni a power led?
-
válasz
szaboi6512 #1456 üzenetére
Próbáld meg anélkül elindítani...
-
válasz
szaboi6512 #1454 üzenetére
Igen. Közben kipróbáltam, kell mennie ext4-el a háttértárnak. HDD van rákötve? Ha igen, az saját tápos? Mert az esetleg még "lefoghatja" a routert, ha kevés neki az áram.
-
válasz
szaboi6512 #1452 üzenetére
Ne aggódj, téglásítani szerintem majdnem lehetetlen a routert. Végső esetben nyomj neki egy reset-et! Nem állítgattad a LED-eket a customization menüben?
-
válasz
szaboi6512 #1450 üzenetére
Mit kapsz válaszul a df -h és a mount parancsokra?
-
válasz
attilav2 #1424 üzenetére
SSD-vel csak egy itteni fórumos ismerősöm által van tapasztalatom a routeren. Még az SSD korszak elején, jó pár évvel ezelőtt, vett egy 64GB-os egységet, és azt kötötte a routerre, de TRIM támogatás híján intenzív torrent mellett ~3 hónap alatt meghalt az SSD. Ekkor garanciában cserélték, de az új sem bírta tovább, a harmadikat viszont már inkább nem kötötte a routerre.
-
Nekem egy régi USB 2.0 Spire HandyBook 2,5" SATA külső házban van egy Western Digital Scorpio Blue 500GB (WD5000BPVT) HDD. A ház már régebbi, előzőleg volt benne egy 320GB-os lemez is, de az megadta magát, most úgy ~6 éve az 500-as van.
-
-
-
-
-
-
-
-
1200GU és az RT-AC57U ugyanaz, ezekre a blogomban elérhető az általam készített fw.
Padavan firmware Xiaomi Mi Router 3G és ASUS RT-AC57U routerekhez.
Az aktuális verzió:
- orosz nyelv támogatás eltávolítva
- aria2 eltávolítva
- samba kliens eltávolítva
- nfs kliens eltávolítva
- nfs szerver eltávolítva
- gray2 színtémát tartalmazza az alap asus-on kívül
- samba 3.6 (smbv2) támogatás aktiválva
- asus logó lecserélve egy saját készítésűre
- a gyökér filerendszerhez adtam néhány mappát, /about /cifs1, /cifs2, /nas és /tftpboot
- tartalmazza a midnight commander filekezelőt
- tartalmazza az mtr és a htop diagnosztikai programokat
- curl hozzáadva
- konzol MOTD hozzáadva
Részletes infó a csomagban található file-okban.Letöltés itt: https://mega.nz
-
Hát, ehhez szerintem egy olyan tudású fejlesztő kellene aki már a kódban is a eredményt látja, mint anno a Matrix-ban voltak. Én ehhez egyrészt kevés vagyok, nekem napokba telne mire kibogoznám, hogy mi hova tartozik, másrészt meg motivációm sincs, mert nekem annyira nem kell.
-
-
válasz
attilav2 #1351 üzenetére
Van különbség, de, hogy ebből mi lenne lényeges? Szerintem átlag felhasználóként semmi.
Comparison of SSH servers
A Dropbear-nek szerintem kisebb az erőforrásigénye. -
-
Elkészült az ASUS RT-AC1200 firmware is, részletek és letöltési hivatkozás itt.
-
válasz
attilav2 #1343 üzenetére
A fő routerem egy Xiaomi Mi Router 3G, természetesen Padavannal és 1000-es DIGI nettel, mellette van egy ASUS RT-AC57U amin csak tesztelgetem az fw-ket mielőtt élesben is felteszem a Xiaomi-ra, illetve megosztom azt nyilvánosan, ezt az RT-AC1200-at meg most vettem az aprón 1200Ft-ért, ennyit megért, még akkor is ha 100Mbps portjai vannak. Egyébként nyilván tisztában voltam vele, hogy mit veszek.
-
-
-
válasz
herdsman12 #1314 üzenetére
Na ez jó kérdés, ki kell próbálni!
-
válasz
z123456789 #1311 üzenetére
Ilyenről nem tudok.
-
válasz
z123456789 #1306 üzenetére
A NAS FTP-t próbáld így a WAN - Port Forwarding oldalon:
Service Name: NAS FTP
Source IP: marad üresen
Port Range: 2121
Local IP: a NAS LAN IP címe
Local Port: 21
Protocol: TCP vagy BOTHEzután WAN felől az ftp://wanip:2121 címen el kéne érd.
-
válasz
golya87 #1299 üzenetére
Nekem sem volt jó tapasztalatom a Cloudflare-el, bár nálam más jellegű volt a probléma. Én is sok éve Google DNS-t használok, de egyszer eldöntöttem, hogy pár hétre átállok Cloadflare-re, kipróbálni melyik a jobb, viszont már a második vagy harmadik napon belefutottam egy oldalba, aminek a címét nem tudta feloldani, így ment vissza a Google.
-
-
válasz
z123456789 #1295 üzenetére
1. Vendég WiFi-t az Advanced Settings - Wireless 2.4GHz és/vagy Wireless 5GHz oldalakon, a Guest AP fülön tudod konfigolni.
2. Statikus DHCP lista az Advanced Settings - LAN - DHCP Server oldalon alul, a Manually Assigned IP around the DHCP List részben van.
3. Nem egészen értem a kérdést, de ha nem oldja meg a 2. pont, akkor térjünk vissza rá.
4. Pontosan így van.
5. Nem kell.
6. Igen, illetve nem árt csinálni egy mentést lentebb a storage-ről is (Storage Backup), mert bizonyos beállítások file-okban tárolódnak.
-
válasz
z123456789 #1293 üzenetére
-
válasz
z123456789 #1291 üzenetére
Inkább ezt: [link]
-
válasz
z123456789 #1289 üzenetére
Szia!
Ugyanúgy kell feltenni mint a Tomato-t, a routert recovery módba állítani, kábellel összekötni a PC-vel vagy laptoppal, aminek persze kell a fix IP cím, és akkor a firmware restoration tool programmal fel tudod tenni az új fw-t. Hivatalos ASUS útmutató.
Vagy akár itt van ez is, 1, 2, 3/1 pontokat megcsinálod a Padavannal, aztán pedig itt is kell egy reset, vagy a Padavan saját menüjéből egy alapra állítás.
-
válasz
enginev3.0 #1283 üzenetére
Hát akkor passz, marad a mobil alkalmazás keresése, ha létezik ilyen.
-
válasz
enginev3.0 #1279 üzenetére
Közben utánanéztem, azt.
Hát, ez így elég érdekes... Még talán valami kliens oldali alkalmazás lenne a legjobb (gondolom telefonról van szó), az talán létezik olyan, ami figyeli az AP-k jelerősségét, és ha van jobb, akkor vált. Esetleg még szinthatárt is be lehet állítani neki, hogy mikor ugorjon másikra. De ebben nem tudok segíteni, talán majd más, vagy kérdezz rá mobilos témában, csak egy ötlet volt. Mert ugye alapesetben ha felcsatlakozik a kliens az AP-ra, akkor addig nem fog másikra váltani, még az aktívval meg nem szakad a kapcsolata. Amolyan igazi otthoni roamingolás akkor működhetne, ha WDS módban lennének a routerek, de ahhoz meg ugye WiFi-n kéne egymáshoz kapcsolódniuk, ami viszont eleve instabilabb és lassabb mint a kábeles kapcsolat. Vagy másik megoldás egy Mesh rendszer kiépítése, de az meg nagyobb összeg.
-
válasz
enginev3.0 #1277 üzenetére
Szerintem az hardverhez kötött, bár én nem használom, de egyszer kipróbáltam a saját Padavan fw-vel beregelve egy új címet, és működött. Viszont ha jól rémlik, utána másikat már nem tudtam regelni, mert gondolom akkor a jelenlegit előbb töröltetni kellene az ASUS-nál. Tehát én úgy gondolom, hogy egy router / egy asuscomm cím, és nem pedig egy firmware / egy asuscomm cím. De mivel nem használom, csak egy próba volt vele, ez nem száz százalék.
-
-
válasz
BalanceR #1273 üzenetére
A router alján van egy címke, azon a jobb felső sarokban a H/W Ver.: A jelöli a v1-et. De fw verzió alapján akkor az v1-es.
-
válasz
BalanceR #1271 üzenetére
Mivel sosem használtam gyári fw-t, így ebben a kérdésben én is leginkább csak nyomozni tudtam, és azt találtam, hogy a v2 elvileg jelölve van a menüben is bal felül. [link] Illetve ha jobban hozzáférhető a doboza, azon is meg tudod nézni.
Mi a firmware verzió rajta? Ebből is kideríthető a HW verzió...
-
válasz
BalanceR #1269 üzenetére
Szia!
Először is a fő kérdés, az RT-AC57U routered v1-es? Mert a v2-re nem lehet feltenni ezt az fw-t, sőt tudtommal egyáltalán nem létezik rá CFW. Egyébként meg...
Hogy megy a telepítése?
Hogyan használható a Mentési mód (Belső vezérlőprogram helyreállítása)?Van visszaút gyárira?
Persze, ugyanazzal a módszerrel ahogy ezt felteszed, a gyári is visszatehető.Mennyire stabil?
Abszolút stabil.Van lehetőség a gyári FW backupját 100%osan migrálni erre?
Nincs, egyáltalán nem kompatibilisek.Bármilyen ismer bug, hátrány?
Kiadástól függően vannak dolgok amik nem működnek, de ezek csak amolyan tájékoztató jellegűek, mint pl. a WiFi LED, USB LED, vagy az USB storage status oldal, de funkcionális hibáról nem tudok. -
válasz
golya87 #1264 üzenetére
Igen, volt olyan is, bár ahhoz is kellett a szünetmentes, nálunk kizárt dolog, hogy annyi ideig folyamatos legyen az áramszolgáltatás. De szerintem a Padavan se rosszabb semmivel, sőt kifejezetten tetszik, hogy több dolgot bele tudtam tenni magam utólag, Tomato-val soha nem mentem odáig, hogy nekiálljak buildelni. Az igazat megvallva azt sem tudom, hogy mennyire volt nyilvánosan elérhető a forrás, mintha egyszer azt olvastam volna, hogy mindig csak pár verzióval régebbi forrást tettek elérhetővé. De lehet tévedek, tényleg sosem érdekelt ez a rész ott.
-
válasz
Intruder2k5 #904 üzenetére
Na kérem, uptime 85 nap, és a szünetmentesben megtörtént az akkucsere. Remélem jó is az akksi, majd hétvégén azért letesztelem, hogy meddig bírja. Bár a napokban gondolkodtam, hogy kéne már új fw-t fordítani, de aztán letettem róla, mivel semmi számomra fontos újítás nincs benne, a jelenlegi meg beton stabilnak látszik, szóval haladunk, jöjjön a 100 nap.
-
-
A LAN DHCP szerver oldali beállítás annyit tesz, hogy a DHCP-n át IP címet kérő kliensek az ott megadott DNS szerver címét fogják megkapni, és nem pedig a router IP címét mint lokális DNS kiszolgálóét, vagyis direktben ahhoz fordulnak majd a DNS kéréseikkel. Így elvileg legalábbis gyorsabb is a DNS lekérdezés, mert így a router csak mint átjáró funkcionál benne, és nem mint köztes lokális DNS kiszolgáló. [kép] A WAN oldali beállítás pedig az esetlegesen a routeren futó alkalmazások miatt kellhet ,nálam van ilyen több is.
-
-
válasz
zsolt320i #1251 üzenetére
Én mondjuk vagy ~10 éve Google DNS-t használok már, mert annak idején az Invitel-nél, majd később a UPC-nél is rengeteg probléma volt a DNS szolgáltatással. Ez van tehát beállítva a routerben, egyrészt a LAN - DHCP Server oldalon a DNS and WINS Server Setting részben, másrészt pedig a WAN - Internet Connection oldalon is.
-
-
-
-
-
válasz
Janaboy #1231 üzenetére
Szia!
Persze... Fogod az új fw-t, betallózod az Advanced Settings -> Administration -> Firmware Upgrade oldalon, és flasheled. Alapjában véve nem hiszem, hogy bármi gond lenne, de persze nagy ritkán előfordulhat, hogy valaminek az eltelt idő alatt megváltozik a konfigurációs állománya, és ez okozhat problémákat. Ritka eset, de ha mégis belefutsz, akkor majd eldöntöd, hogy reset-eled a routert és beállítasz mindent újra manuálisan, vagy visszatöltöd inkább a jelenlegi fw-t, és használod tovább azt.
-
Üdv!
Esetleg nincs más 2.4GHz-et használó eszköz a hatósugáron belül? Vezeték nélküli egér, billentyűzet, vagy valami Bluetooth-os cucc, füles, bármi egyéb? Vagy 5G-n is csinálja? Az USB port használatban van a routeren? És ha igen, akkor 3.0 módban van? Neked sem jött mostanában új WiFi-s eszköz a házhoz? Tablet, telefon, noti, egyéb okos cucc?
-
-
-
-
válasz
Bazs1981 #1209 üzenetére
Az mi az az "RT-AC66U_B1"? Milyen firmware-t raktál fel, amit linkeltem?
Reset-elni próbáltad? Bekapcsolt állapotban ~10mp-ig tartsd nyomva a reset gombot.
-
-
-
Miért nincs rá Padavan? Fentebb linkeltem egy kész image-t, de értelemszerűen fordítani is lehetne rá, az ASUS almenüben a 12-es pont.
Vagy valamit én néztem el?
-
-
válasz
Bazs1981 #1199 üzenetére
Szia!
Tehát csak, hogy pontosak legyünk, az RT-AC1200-ról van szó, és nem az RT-AC1200GU-ról?
Amennyiben igen, úgy ahhoz tudtommal itt senki nem készített firmware-t, de a neten találtam egy 2019-es image-t.
https://github.com/StarWhiz/Asus-RT-AC1200-Padavan/
Felrakás recovery módban megy. [link] vagy [link] -
-
válasz
McCsaplak #1179 üzenetére
Szia!
Bár most nem vagyok gép előtt, de azt gondolom igen. Ehhez engedélyezni kell a cron-t, amit valahol az Administration menüben tudsz megtenni. Tuti van ilyen, mert én is használom, de a pontos helyét fejből nem tudom. Aztán valahol ott mellette lesz egy linkesített szöveg, ahol tudod szerkeszteni a crontab-ot, oda kellene betenni ezt a sort:
0 5 * * * /sbin/reboot
Ezt mented, és innentől kezdve minden nap hajnali 5-kor újra fog indulni a router. -
-
-
válasz
Williams #1155 üzenetére
Nézd meg a csatornák foglaltságát, és próbáld meg amiket írtam. Ilyen hosszabb-rövidebb ideig tartó kimaradásokat okozhat akár interferencia is, másik, szomszédos WiFi hálózat által, de még bluetooth-os eszköz használata is megakaszthatja időlegesen a 2.4-es WiFi-t.
-
válasz
Williams #1153 üzenetére
Mindenképp fix csatornával próbálkoznék 1 és 11 között a környezeti viszonyoktól függően kiválasztva, és első körben lehetőleg 20MHz csatornaszélességgel. A titkosítás pedig WPA2-Personal és AES legyen.
Egyébként biztos, hogy WiFi hiba? Tehát e-közben kábelen nincs kimaradás? A "látni a hálózatot" pontosan mit jelent? Olyankor fel is tudsz csatlakozni, pl. a routert el is éred, tudod pingelni, csak internet nincs? Nem jött mostanában új WiFi kliens a házhoz?
-
-
2. Huhhh, de régen volt az már, nem is emlékeztem rá. Amúgy az még működik? Én nem használtam már évek óta, nincs is már no-ip címem, lehet már régen meg is változott a no-ip.com login, és nem is megy. Szerintem azt én is úgy kaptam, vagy találtam valahol, erről már fogalmam sincs.
3. A fő lépések nem bonyolultak, letöltöd a Prometheus sciptet, adsz neki futtatási jogot, elindítod, utána már csak menükben kell lépkedni ide-oda billentyűvel, és türelmesen várni, mert elég hosszú folyamat, gyengébb, régebbi gépen akár 2-4 óra is lehet még elkészül egy firmware.
Tehát miután létrehoztál erre a célra egy mappát, oda belépsz, majd...
wget -O start.sh http://prometheus.freize.net/script/start-99.sh
chmod +x start.sh
./start.shItt is találsz hozzá némi segítséget:
Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!Persze ha más repo-ból szeretnél fordítani, akkor ez módosulhat. Én Prometheus-ban mindig csak elkészítettem a firmware-t, de onnan sosem flasheltem.
-
válasz
lopertpeter #1128 üzenetére
Kicseréltem, szívesen!
-
-
válasz
lopertpeter #1110 üzenetére
Szerintem inkább a fejlesztőkre gondolt, hogy ők miért nem teszik egy github-ra egyben a munkájukat. Persze lehet én tévedek...
-
-
Azt nem tudom, hogy Telekom esetén milyen Padavan beállítások kellenek, de az biztos, hogy a részükről sem megy egyszerűen.
-
-
-
-
válasz
Gyurka6 #1058 üzenetére
Ez most komoly? Az ext3 mellett én is használok NTFS-t a routeren. Miért baj ez? Tökéletesen működik, és meg kell mondjam, nem érzek lényegi különbséget a két filerendszer elérése közt Samba-n. Pedig én még csak nem is használom más eszközön a HDD-t, sosem kötöm le a routerről, mégis így láttam jobbnak. Szerintem engedd el...
-
válasz
LiteCross91 #1048 üzenetére
Nincs. Ezekre Tomato és HGG van,. illetve az AC66U-ra azt hiszem Merlin is. A Merlin és a HGG a gyárira épül, a felület is ugyanaz, a Tomato viszont egy teljesen más vonal, én azt használtam úgy ~12 évig.
-
-
Ha a Padavan-os eszköz csatlakozik a netre, tehát a Telekom cucca modem módban van, akkor tudtommal nem is kell támogatnia ezt. Ha a szolgáltató biztosítja az IPv6-ot, és a Te routered id alkalmas rá, akkor lehet IPv6 címed. Gyakorlatilag viszont a Telekomnál nem működik valami jól az IPv6 kiosztás, az utóbbi hetekben, hónapokban több ilyen panasz is volt a T topikban, hogy többszöri betelefonálgatás után tudták csak megoldani, hogy újra kapjon valaki IPv6-ot, miután egyszer csak "eltűnt" ami korábban már megvolt. Én a magam részéről biztosan nem küzdenék érte, nekem fabatkát sem ér az IPv6 jelenleg.
-
válasz
enginev3.0 #1025 üzenetére
Az szerintem megy bármelyikkel., egyszer én is kipróbáltam a saját buildemmel, és ment. Noha használni előtte sem, és azóta sem használom.
-
válasz
enginev3.0 #1020 üzenetére
Szerintem az átlagos napi használat során semmiben sem jobb. Én leginkább csak kipróbálás céljából kapcsoltam be, hogy megnézzem működik-e, aztán úgy maradt, de eddig is, és amíg csak lehet ezután is az IPv4-et preferálom. Mondjuk tény, hogy pingeléssel tesztelve találkoztam egy-két olyan oldallal, aminek az elérése IPv6-on egyértelműen és látványosan gyorsabb volt, ugyanakkor ez a használat során böngészőben úgysem érződött. És simán lehet, ha sokat kerestem volna akkor találok példát az ellenkezőjére is. Az engem egyáltalán nem hoz lázba, hogy minden itthoni eszközöm egyedi IP címen lógjon, ha van egy darab publikus IPv4 címem a saját routerem WAN interfészén, az nekem tökéletesen elég.
-
válasz
LiteCross91 #1013 üzenetére
-
válasz
LiteCross91 #1003 üzenetére
Nem. Padavanra másik Padavant feltehetsz a saját upgrade menüjéből is.
-
válasz
LiteCross91 #978 üzenetére
Valami univerzális letöltőkliens. https://aria2.github.io/
Nem, ha le vannak tiltva, és alapbeállítás szerint le vannak tiltva.
-
-
Igen felrakható, igazából eleve arra fordul le, Prometheus-ban is rt-ac1200gu a profil neve, a kimeneti file neve szintén az, csak mellékesen működik RT-AC57U-n is.
-
válasz
LiteCross91 #966 üzenetére
Üdv!
Eltárolja. Az előbb beléptem melóhelyről SSH-n a routerbe, és az arp parancsot kiadva látom az összes DHCP-ben fixált IP címes eszközömet, olyanokat is, amit talán még nem is használtam ezzel a routerrel, csak benne van a listában. Eszköznév, IP cím, MAC cím, és interfésznév (br0). Mondjuk WOL-t nem használok, tehát ilyen formán nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest