Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Most buildeltem egy újabb DM38 AC57U fw-t, annak apropóján hogy sikerült végre telepítenem a Debian-t,(az itt található iso-val: Link, a Kde-st választottam) és kipróbáltam működik e alatta a prometheus, működik. Másfél éve már próbálkoztam Debiant telepíteni de akkor nem ismerte fel a hálókártyámat, és a próbálkozásom abba is maradt akkor. A Fő rendszerem most az az Arch az jobban tetszik, egyszerűbb, átláthatóbb. Nem tudná valaki megírni Freize-nek aki tud jól angolul vagy oroszul, hogy a prometheus-t portolja Arch linuxra? Már elég népszerű szerintem ahhoz az Arch és variánsai hogy ezt meglépje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest