Hirdetés
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
tag
válasz
woodworm
üzenetére
Én nem vagyok magyar ez a nyelvem csak másodlagos nincs mit félre érteni!
Nem értem azt a sok mappa és rendszer irásvédelmi problémákat sem egy irható/olvasható /etc/storage minden ujra inditás után visszaáll alap helyzetre eltünek az elhelyezet fájlok is hiába mentem le "Commit Internal Storage to Flash Memory Now:" ujra inditás elö gombot benyomom! Router Internal Storage (/etc/storage) menü alat lementet Storage_RT-AC1200GU.TBZ álomány nem lehet vissza tölteni Restore Storage from a Backup file: allat!Setting or Storage file upload fail. You can see details in system log. Please check the file and try again.hibával ki áll!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest