- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Google Pixel topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Kiprobaltam en is, a hibauzenet sem zavarna igazabol, egyvalami miatt nem hasznalom igazabol, megpedig azert mert a a dlna szervert nem tudom ezzel megfeleloen hasznalni. Ha ez a FW van fent, akkor androidon a vlc latja a mappakat, filokat, de ha barmit inditanek nem indul, csak teker folyamatosan. Erdekesseg, hogy az lg okostv-t hasznalva gond nelkul le tudom jatszani a filmeket. Beallitast nem valtoztattam, sot gyari beallitasok visszaallitasaval nullarol kezdve ugyanaz a helyzet. Ha visszarakok valamilyen mas repot akkor viszont megy androidon vlc-vel is, ugy is hogy meglevo beallitasok mellet frissitek ra, vagy visszaallitom az elmentett beallitasokat. Erdekes dolog ez, es nem sikerult rajonnom, hogy mi lehet a gond. Egyebkent ez lenne a legszimpatikusabb fw, mert stabil is, gyors is, sokaig hasznaltam a korabbi munkaidat, amig elo nem jott ez a gond. a munkadat ezuton is koszonom, illetve a tobbieket is, nagyok vagytok sracok!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest