- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
lopertpeter
üzenetére
Kiprobaltam en is, a hibauzenet sem zavarna igazabol, egyvalami miatt nem hasznalom igazabol, megpedig azert mert a a dlna szervert nem tudom ezzel megfeleloen hasznalni. Ha ez a FW van fent, akkor androidon a vlc latja a mappakat, filokat, de ha barmit inditanek nem indul, csak teker folyamatosan. Erdekesseg, hogy az lg okostv-t hasznalva gond nelkul le tudom jatszani a filmeket. Beallitast nem valtoztattam, sot gyari beallitasok visszaallitasaval nullarol kezdve ugyanaz a helyzet. Ha visszarakok valamilyen mas repot akkor viszont megy androidon vlc-vel is, ugy is hogy meglevo beallitasok mellet frissitek ra, vagy visszaallitom az elmentett beallitasokat. Erdekes dolog ez, es nem sikerult rajonnom, hogy mi lehet a gond. Egyebkent ez lenne a legszimpatikusabb fw, mert stabil is, gyors is, sokaig hasznaltam a korabbi munkaidat, amig elo nem jott ez a gond. a munkadat ezuton is koszonom, illetve a tobbieket is, nagyok vagytok sracok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Üzleti vita és megbeszélés
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest