- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Két helyen szoktam cserélni, illetve én a css file-okat is szoktam módosítani, mert az eredeti asus_logo.png csak 151x70px, még az összes többi logó 220x100px, tehát hely van. Mindezt közvetlenül az image file összeállítása előtt, a buildelés végén. Ehhez persze meg kell állítani a folyamatot, amit úgy érek el, hogy a build indítása előtt a...
./padavan-ng/trunk/vendors/Mediatek/Makefilefile-t módosítom az alábbi képnek megfelelően, kiegészítve ezzel a két sorral:
echo "Press ENTER to continue..."
read DISCARDEnnek eredményeképp aztán a build folyamat legvégén le fog állni a futás, akkor csináld meg az alábbiakat.
Szóval a logó file-t az alábbi két helyen szoktam cserélni...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/img/asus_logo.png
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/bootstrap/img/asus_logo.pngAztán ha szeretnél az eredetitől nagyobb méretű képet használni, akkor a...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/css/main.css
file-ban megkeresed ezt a részt...
#logo {
background-image: url("/bootstrap/img/asus_logo.png");
width: 220px;
height: 100px;
margin-top: 40px;és a méreteket átírod így, 220x100px-re, majd a...
./padavan-ng/trunk/romfs/www/bootstrap/common-theme/css/main.cssfile-ban szintén.
div.asus {
background-image: url("/bootstrap/img/asus_logo.png") !important;
width: 220px !important;
height: 100px !important;
}Ezután a...
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/bootstrap/css/main.css
./padavan-ng/trunk/user/www/n56u_ribbon_fixed/common-theme/css/main.cssfile-okban megcsinálod ugyanezt. Ha kész, akkor nyomsz egy ENTER-t a build ablakban, és néhány másodperc múlva kész is az új fw, remélhetőleg a saját logóiddal.
Ja igen, és múltkor kérdezted, az entware-el (curl-el) kapcsolatban is, hogy mit, mikor és hova. Azt ugyanitt a megállítás alkalmával szoktam megcsinálni, bemásolni minden egyéb kívánt tartalmat a ./padavan-ng/trunk/romfs/ mappa alá, de sajnos nem régen valamit változtattak, és például a ./padavan-ng/trunk/romfs/opt/ mappa tartalma így sem kerül be, vagy csak hiányosan kerül be a firmware-be. Ennek okára lenne jó rájönni, és valami megoldást találni rá, de ez eddig nekem sem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest