Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNi91
tag
válasz
Papamaco
üzenetére
Ugyan ez volt nekem is, a telnet rész után az első sor beírása után nem engedett többet beírni. Egy ideig próbáltam előlről kezdeni, de nem tudtam kapcsolódni, azt hittem kukáztam a routert. De aztán próbáltam folytatni, mintha rá ment volna teljesen, és be is tudtam fejezni.
Szerintem elfogadta egyben, az egy sorba írt módon is. Pedig a fordító alapján valamit írt az orosz, hogy sajnos egy sorban nem viszi.
Ha esetleg valaki tudja, hogy kell, és nem olyan vészes visszarakni az eredetit, akkor egyszer lehet megcsinálom és elkezdem előlről, most már könnyebb lesz, hogy túl voltam rajta
.Egyelőre nem produkált hibát, mondjuk még a régi 3G mellett üzemel teszt alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.