- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
A memóriakésleltetésekkel próbálkozz. Én a cpu fesz emelésén kívül csak a memóriák feszültségét állítottam be.
Nekem cpu: 1.27V-on megy ami alaplapi beállítással 1,2856V-körül van
A memóriáimnak meg a gyári előírt 1.65V-t adok, alaplapi beállítással kb 1.67VCserélgesd a memóriákat a slotokban, nekem pl érdekes módon a Geil Evo One 2133Mhz csak a 2-es 4-es azaz a piros foglalatokban hajlandóak normálisan működni, az 1-es 3-asban fagyogatnak, de csak ennél a frekinél.
Elég nehéz rendesen belőni az X48-as lapokat, de ha kitapasztalod nagyon gyors gépet tudsz varázsolni belőle. Én is nagyon sokat szívtam vele az elején.
-
putti
aktív tag
Az NB emelésével csak elcsesztem a gép stabilitását és újra kellett telepítenem az oprendszeremet is, szóval nekem auto-n van. Sőt ha nagyon megemeled és raid-ed van azt is kinyírja és raidezhetsz újat.
Q9550 steppingje ha C-s akkor lehet annyira nem fogod tudni emelni a fekijét, ha e-s akkor talán még 4 GHZ felé is lehet emelni.
FSB téren nekem az E8400-as procim még 600Mhz-es FSB-n is elindul, igaz ott már instabil. 550 és 560MHZ-es FSB-vel stabilan megy, de a memóriáim miatt csak 500MHz-en nyomom jelenleg.
Szerintem nincs gond az X48 és Core Quad proci párosításával, a kettő együtt a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jogász topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest