Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Igen. An benn az az autodetect az se talált semmit. Megpróbáltam a Clockgen álltal megadott ICS 95 xx xlapaján megkeresni és Sis945DX alapján is. Sajnos sehogy nem szerepel.... Próbáltam ehhez nagyon hasonló alaplapot illetve Sis chipsetet de semmi.
Lehet h úgy remek lehetőségek vannak benne ha nincs benne semmilyen PCI kártya. Mivel a különböző tesztekben egy darab sem szerepel.. -
s1ru2
aktív tag
Sajnos a systool sem járható út...se a chipsetet nem találtam benne se a lapot. Ez sem enged állítani ebből kifolyólag semmit.
-
s1ru2
aktív tag
Jah és BIOS ban csak úgy tudom a CPU sebbességét növelni ha az alábbi menüpont alatt CPU/PCI Frequency mindkettőt növelem. Ezt kéne vhogy kiküszöbölni. Valami Windows alól tuningprogi esetleg ?

[Szerkesztve] -
s1ru2
aktív tag
Szevasztok.
Van nekem egy nem mai csirke alaplapom egy Asus P4S533 as. Az lenne a kérdésem h létezik-e olyan progi amivel szoftveresen tudnám fixálni az AGP és PCI sebbességeket ? Mivel ezen még nem állandó és sajnos BIOSban se találtam olyan opciót amely ezt elősegítené. És így ugye nem tudok mit kezdeni tuning téren mivel 35-36os PCI beállítások mellett már nem látja a benne lévő kártyákat. Előre is köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest