- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
papg79
tag
válasz
pasquale
üzenetére
Szia!
Tudom már eltelt egy kis idő a "próbálkozásod" óta, de nekem is ugyanez az alaplapom van (Asrock P4i65g) egy pentium 4 Northwood magos procival 2,4Ghz D1 steppinges és 133Mhz FSB. A tuningnál csak az FSB-t húztad? Stabil volt utána? Én is szeretném tuningolni egy kicsit a rendszeremet, eddig annyit csináltam, hogy az FSB-t felemeltem 133-ról 144-re. Nem tudom hogy meddig lehet elmenni. Jó lenne ha a videokonvertálás egy kicsit gyorsabban menne.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Na, megpróbáltam. Az FSB-t megemeltem 133-ról, 144-re, így a processzor most 2600 Mhz-n ketyeg. 8%-kal van túlhajtva.Igazából a videókonvertálást szeretném egy kicsit meggyorsítani. Csak az FSB-t emeltem. Mennyit kellene állítani és mit, hogy érezhető teljesítménynövekedést érjek el? Előre is köszönöm a segítséget.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném tuningolni a gépem. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G i865G chipsetes, a processzorom pedig Pentium 4 2400 Mhz (18X133) Northwood magos, D1 steppinges. 1 GB Kingston DDR Ram van a gépben. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire húzható a processzor? Elég ha csak az FSB-t emelem, mondjuk 155-re (most 133) és máshoz nem nyúlok? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném én is tuningolni a gépemet. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G, pentium 4 2,4Ghz-s processzorral és 1 GB Kingston rammal. Mit tanácsoltok, hogy kezdjek hozzá? Ki lehet ebből a konfigból hozni valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Home server / házi szerver építése
- Bestbuy játékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest