Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
papg79
tag
válasz
pasquale
üzenetére
Szia!
Tudom már eltelt egy kis idő a "próbálkozásod" óta, de nekem is ugyanez az alaplapom van (Asrock P4i65g) egy pentium 4 Northwood magos procival 2,4Ghz D1 steppinges és 133Mhz FSB. A tuningnál csak az FSB-t húztad? Stabil volt utána? Én is szeretném tuningolni egy kicsit a rendszeremet, eddig annyit csináltam, hogy az FSB-t felemeltem 133-ról 144-re. Nem tudom hogy meddig lehet elmenni. Jó lenne ha a videokonvertálás egy kicsit gyorsabban menne.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Na, megpróbáltam. Az FSB-t megemeltem 133-ról, 144-re, így a processzor most 2600 Mhz-n ketyeg. 8%-kal van túlhajtva.Igazából a videókonvertálást szeretném egy kicsit meggyorsítani. Csak az FSB-t emeltem. Mennyit kellene állítani és mit, hogy érezhető teljesítménynövekedést érjek el? Előre is köszönöm a segítséget.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném tuningolni a gépem. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G i865G chipsetes, a processzorom pedig Pentium 4 2400 Mhz (18X133) Northwood magos, D1 steppinges. 1 GB Kingston DDR Ram van a gépben. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire húzható a processzor? Elég ha csak az FSB-t emelem, mondjuk 155-re (most 133) és máshoz nem nyúlok? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném én is tuningolni a gépemet. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G, pentium 4 2,4Ghz-s processzorral és 1 GB Kingston rammal. Mit tanácsoltok, hogy kezdjek hozzá? Ki lehet ebből a konfigból hozni valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Ingatlanos topic!
- Jövedelem
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest